HIFK ja keskikenttäpelaaja Keaton Isaksson ovat tehneet kauden 2021 loppuun asti kattavan sopimuksen, joka sisältää myös option kaudesta 2022.

Isaksson, 26, edusti HIFK:ta viimeksi kaudella 2015 pelaten tuolloin uransa ensimmäiset ottelut Veikkausliigassa. Sittemmin hän on edustanut EIF:iä, ruotsalaista IFK Luleåta, PS Kemiä, IFK Mariehamnia ja viime kaudella SJK:ta. Kaikkiaan Isaksson on pelannut Veikkasliigassa 73 ottelua tehden niissä yhteensä 11 maalia.

– Tuntuu todella hienolta olla taas Helsingissä, jossa minulla on paljon ystäviä ja tuttuja. Pidän kovasti meidän päävalmentajasta [Joaquín Gómezista] ja kunnioitan häntä suuresti. Kun HIFK osoitti kiinnostusta, oli päätös liittyä joukkueen vahvuuteen helppo, Isaksson kommentoi HIFK:n sivuilla.

– Olen urani aikana pelannut lähes kaikilla pelipaikoilla, mutta lähtökohtaisesti olen kuitenkin hyökkäävä keskikenttäpelaaja. Uskon pelaavani eniten kymppipaikalla tai laidoilla täällä HIFK:ssa.

– Keaton Isaksson on monikäyttöisyytensä ansiosta hyvä ja luotettava vaihtoehto valmennusjohdolle monelle eri pelipaikalle. Kyseessä on tasonsa Veikkausliigassa osoittanut pelaaja, jonka varaan voimme rakentaa paljon tulevalla kaudella. Hienoa on tietysti myös, että pystyimme saamaan hänet takaisin samaan seuraan, jossa hän aikoinaan aloitti Veikkausliigauransa, kommentoi HIFK:n urheilutoimenjohtaja Mika Lönnström.

Isakssonin lisäksi HIFK:n riveihin on liittynyt tällä viikolla myös hyökkääjä Jeremiah Streng, joka saapuu Helsinkiin lainalle SJK:sta. Uusien vahvistusten myötä HIFK:lla on kasassa 20 pelaajasopimusta alkavalle kaudelle.

HIFK Fotboll

@HIFKedustus
Välkommen tillbaka, Keaton Isaksson!

#HIFKFotboll #Veikkausliiga