Huippujalkapalloa ilmaiseksi viikonloppuna! Ohjelmassa Valioliigan ja Mestaruussarjan kärkikamppailut – katkeaako Teemu Pukin kuiva kausi?

© Kuva: Getty Images

Jalkapallon ystävän kannattaa viikonloppuna kääntää V Sport Urheilu -kanavalle, sillä Viasat tarjoaa kanavan vapaasti katseltavaksi viikonlopun ajaksi.

Viikonlopun voi aloittaa mukavasti Englannin Mestaruussarjan kärkipelillä. Vastaanottimen äärellä kannattaa olla kello 22.15 Swansean ja Teemu Pukin Norwichin ottaessa yhteen. Pukki ei ole vielä tehnyt maalia tämän kalenterivuoden puolella. Osuuko suomalainen nyt?

Lauantaina V Sport Urheilulla on nähtävissä lisää jalkapalloa Englannista, kun kello 16.50 alkaa lähetys Newcastlen ja Southamptonin välisestä Valioliigan ottelusta.

Sunnuntaina on luvassa todellinen herkkupala, kun Liverpool ja Manchester City ottavat mittaa toisistaan Valioliigan kärkikamppailussa kello 18.30. Sitä ennen kohtaavat Wolverhampton ja Leicester. Illan kruunaa kello 22.00 PSG:n ja Marseillen ottelu Ranskasta.

Ilmainen katselu alkaa tänään perjantaina kello 16.00, minkä jälkeen sisältö on vapaasti katsottavissa maanantaiaamuun saakka.

Muokattu kello 13.00: Lauantain kello viiden peli vaihtui.