Eurooppa-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella nähtiin jättimäinen yllätys, kun tšekkiläisseura Slavia Praha lähetti Leicesterin laulukuoroon.

Valioliigan kärkipään joukkueisiin viime vuosien aikana lukeutunut Leicester lähti torstai-iltana King Power Stadiumilla pelattuun kotiotteluun suurena suosikkina. Lähtökohdatkin olivat englantilaisseuran kannalta hyvät, sillä otteluparin avausosaottelu oli päättynyt viime viikolla maalittomaan tasapeliin.

Leicester oli kotiottelussaan hallitsevampi osapuoli, mutta joukkueen kohtaloksi koitui tehottomuus.

Slavia Praha sen sijaan käytti maalipaikkansa tehokkaasti hyväkseen. Lukas Provod sekä Abdallah Sima onnistuivat kumpikin kertaalleen maalinteossa toisella puoliajalla ja tšekkiläisseura marssi otteluparista jatkoon yhteismaalein 2-0.

Ottelun päättymisen jälkeen Slavia juhli jymypommiaan riehakkaasti King Power Stadiumin viheriöllä. Voitonjuhlissa nähtiin myös yllätysvieras, kun valioliigatähti Tomáš Souček liittyi mukaan juhlimaan FaceTimen välityksellä.

Mikäli alla oleva video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Football on TNT Sports

@footballontnt
Tomáš Souček could genuinely be the most popular man in football 😂

His former Slavia Prague teammates dropped him a call after shocking Leicester and advancing in the Europa League!

#UEL

25-vuotias Souček edusti Slavia Prahaa vuosien 2011-2020 välisenä aikana ennen siirtoaan West Hamiin. Kuluvalla kaudella Souček on ollut huimassa vireessä. Keskikenttäpelaaja on tehnyt jo kahdeksan maalia ja on lontoolaisjoukkueen sisäisen maalipörssin ykkönen.