Kova ratkaisu! Valioliigahyökkääjä vaihtamassa Englannin maajoukkueen Jamaikaan – taustalla halu pelata tulevissa MM-kisoissa

© Kuva: Getty Images

Valioliigaseura West Hamin hyökkääjä Michail Antonio on vaihtamassa Englannin maajoukkueesta Jamaikan maajoukkueeseen päästäkseen pelaamaan vuoden 2022 MM-kisoissa, kertoo Telegraph.

30-vuotias Antonio teki vuonna 2016 päätöksen siitä, että hän haluaa edustaa maajoukkuetasolla Englantia. Hyökkääjä ei ole kuitenkaan pelannut minuuttiakaan Englannin maajoukkuepaidassa, joten hänellä on vielä mahdollisuus vaihtaa maajoukkue-edustusta.

West Hamissa komeat 16 valioliigamaalia kahden viimeisimmän kauden aikana tykittänyt Antonio on saanut kutsun Englannin maajoukkueeseen kolme kertaa, mutta hänen on ollut tyytyminen pelien seuraamiseen vaihtopenkin puolelta.

Antonion viimeisimmästä maajoukkuekutsusta on aikaa jo lähes neljä vuotta, ja huolimatta hänen loistavasta vireestään ​​kahden viime kauden aikana, hän tuskin uutta kutsua enää saa.

Juuri siitä syystä maajoukkuepelit Jamaikan paidassa kiinnostaa West Ham -hyökkääjää.

Ensimmäisen kerran Antonio sai maajoukkuekutsun Jamaikalta jo vuonna 2016, mutta hän päätti tuolloin edustaa maajoukkuetasolla Englantia.

Jamaikan jalkapalloliitto on ollut nyt uudelleen yhteydessä Antonioon ja haluaa, että hyökkääjä on maajoukkueen mukana, kun Jamaika aloittaa CONCACAF-karsinnat syyskuussa Meksikoa ja Costa Ricaa vastaan.