Huuhkajissa viime vuonna debytoinut keskikenttäpelaaja Onni Valakari teki torstaina kauden 10. maalinsa Kyproksen pääsarjassa, kun hänen edustamansa Pafos FC voitti Enosis Neon Paralimnioun 2-1.

Valakari, 21, pääsi vetämään vartin kohdalla pilkkua, kun pallo osui kulmapotkutilanteessa EN Paralimnioun pelaajan käteen. Maalivahti hyppäsi väärään kulmaan Valakari täräyttäessä pallon voimalla sisään.

Pafos FC

@pafosfcofficial
16' GOALLLL VALAKARI, keeper had no chance

EN Paralimniou tuli 79. minuutilla tasoihin rangaistuspotkusta, mutta Pafos nousi vielä loppuhetkillä voittoon Rushian Hepburn-Murphyn puskumaalilla.

Keltaisen kortin ottanut Valakari ja Pafosia kipparoinut Huuhkajien toppari Paulus Arajuuri pelasivat ottelussa täydet minuutit. Kummatkin kuuluvat joukkueen ehdottomiin luottopelaajiin. Valakari on pelannut Pafosin suurimmat minuutit heti maalivahti Artur Rudkon jälkeen.

Valakari on kymmenellä osumallaan Kyproksen liigan maalipörssissä viidentenä. Hänen edellään on neljä 12 maalia tehnyttä pelaajaa, joiden joukossa on Doxa Katokopiasin suomalaiskärki Berat Sadik.

Pafos on 24 ottelun jälkeen sarjassa seitsemäntenä.