Liverpool reagoi siirtomarkkinoilla – kaksi uutta topparia helpottamaan loukkaantumiskriisiä

© Kuva: Getty Images

Liverpool on hankkinut topparit Ben Daviesin Mestaruussarjan Prestonista sekä Ozan Kabakin Bundesliigan Schalkesta.

Davies, 25, siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan Englannin pääsarjatasolle pelattuaan lähes 130 ottelua toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla.

BBC:n tietojen mukaan hän oli jo tehnyt esisopimuksen skottijätti Celticin kanssa, mutta hän muutti nopeasti mieltään kuultuaan Liverpoolin kiinnostuksesta. BBC kertoo myös, että Preston saanee osuuden Daviesin seuraavasta siirtosummasta, jos hänet kaupataan Liverpoolista eteenpäin.

– Olen luonnollisesti iloinen, kun saan olla tässä. Tämä on valtava mahdollisuus. Tietysti tämä tuli ensi alkuun vähän yllätyksenä, mutta kun sain koottua ajatukseni, tämä mahdollisuus edessäni on uskomaton, kommentoi Davies Liverpoolin sivuilla.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

 

Kabak, 20, siirtyy Liverpoolin loppukauden mittaisella lainasopimuksella.

BBC kertoo, että Liverpool maksaa lainapestistä runsaat miljoona euroa ja sopimus sisältää 20,4 miljoonan euron osto-option sekä mahdollisia bonuksia.

Turkin A-maajoukkueessa seitsemästi esiintynyt Kabak aloitti ammattilaisuransa kasvattajaseurassaan Galatasarayssa. Tammikuussa 2019 hän siirtyi Saksaan ja Stuttgartiin, josta hän jatkoi vain puoli vuotta myöhemmin matkaansa Schalkeen. Kaikkiaan Kabak on pelannut Bundesliigassa 55 ottelua tehden niissä yhteensä kuusi maalia.

Hankinnat tulevat Liverpoolille todellakin tarpeeseen, sillä hallitseva Valioliiga-mestari on kärsinyt loukkaantumisista etenkin puolustusosastollaan. Joukkueen ykköstopparit Virgil van Dijk ja Joe Gomez ovat olleet loka-marraskuun vaihteesta lähtien sivussa tositoimista polvivammojen takia, ja maanantaina Liverpool kertoi, että heitä tuurannut Joël Matip on koko loppukauden sivussa nilkkavamman takia.

Artikkelia päivitetty 2.2.2021 klo 0.42: Liverpool vahvisti myös Kabakin siirron sekä Matipin loukkaantumisen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.