Bayer Leverkusen jäi lauantaina 2-2-tasapeliin Mainzin isäntänä Bundesliigan 21. ottelukierroksella. Leverkusen johti peliä kahdella maalilla vielä minuutti ennen täyttä aikaa, kunnes Mainz nousi dramaattisesti lisäajalla tasoihin.

Lukas Hradecky joutui jättämään kentän puoliajalla, kun Leverkusen johti peliä 1-0-lukemin. Suomalaisvahti loukkasi kantapäätään sen verran pahasti, ettei kyennyt jatkamaan peliä.

Leverkusen-luotsi Peter Boszin mukaan Hradeckyn loukkaantuminen ei vaikuta kovinkaan vakavalta. Hän saattaa kuitenkin olla sivussa ensi torstain Eurooppa-liigan vieraspelistä Young Boysia vastaan.

[readmore from=Bundesliiga]

– Huomasin puoliajalla, että hänen oli päästävä pois kentältä. Hän tunsi jotain kantapäässään. En osaa vielä sanoa, miten vakava [loukkaantuminen] on ja pystyykö hän pelaamaan Bernissä, Bosz kommentoi lehdistölle.

Leverkusen on Bundesliigan sarjataulukossa neljäntenä. Hradeckyn loukkaannuttua tolppien väliin vaihdettiin 27-vuotias saksalaisvahti Niklas Lomb, jolle esiintyminen oli vasta kauden ensimmäinen sarjassa.