Hyökkääjä Brahim Diaz on vasta 21-vuotias, mutta ehtinyt nähdä jalkapalloilijan urallaan jo yhtä jos toista. Hän siirtyi teinipoikana kotikaupungistaan Málagasta Manchester Cityyn. Viisi vuotta kestänyt koulutus Englannissa päättyi Real Madrid-siirtoon tammikuussa 2019.

Zinédine Zidanen alaisuudessa vastuuta ei kuitenkaan tullut, joten Diazilla oli edessään lainasiirto, ja jo elämänsä neljäs M-kirjaimella alkava kaupunki – tällä kertaa Milano.

AC Milan elää vahvaa renessanssia, jahdatessaan todella Scudettoa Serie A -voiton merkiksi. Joukkue on tällä hetkellä sarjan piikkipaikalla, kaksi pistettä naapuri Internazionalea, seitsemän pistettä Juventusta edellä. Diazin laina on ollut sekä seuran että pelaajan näkökulmasta menestys, ja siirrosta ollaankin hiomassa pysyvää. Goalin mukaan Milan olisi valmis pulittamaan pelaajasta Realille noin 30 miljoonaa euroa. Madridilaisten tiedetään – kaikkien muiden tavoin – koronatilanteessa tarvitsevan varoja, ja olevan näin mahdollisesti suostuvainen kauppaan.

Diaz on pelannut tällä kaudella 15 Serie A -ottelussa, tehnyt yhden maalin ja antanut kolme sellaiseen johtanutta syöttöä. Eurooppa-liigassa pelaamissaan kuudessa ottelussa hän on osunut kolmesti.