Coppa Italia
Napoli – Atalanta
Keskiviikko 03.02. klo 21:45

Italian cupissa on edetty semifinaalivaiheeseen ja ensimmäiset osaottelut pelataan tällä viikolla. Napoli – Atalanta on erittäin mielenkiintoinen välieräpari, sillä molemmat joukkueet ovat äärimmäisen viihdyttävän jalkapallon sanansaattajia ja kisaavat tällä hetkellä tiukasti europaikoista Serie A:ssa. Viikonlopun perusteella Napoli on tällä hetkellä tuoreemmassa iskussa.

Napolilaisten tulivoima on kovalla tasolla ja viikonloppuna sen sai tuntea nahoissaan Parma, joka sai poistua Campaniasta 2-0 tappio niskassaan. Jokainen voitto onkin tärkeä, sillä Gennaro Gattuso ei voi vuodenvaihteen huonon jakson jälkeen olla yhtään varma työpaikastaan. Viimeviikkoisessa cupin puolivälierässä Partenopei ilotteli Spezian kustannuksella ensimmäisellä jaksolla miten lystäsi, mutta päästi vieraat lähestulkoon peliin mukaan. Pelaajatilanne isännillä on hyvä.

Atalanta ei ole päässyt aivan viime kauden veroiseen liitoon ja otteet tuntuvat välillä ailahtelevan. Joulu-tammikuussa joukkue pelasi kuitenkin pitkän tappiottoman jakson, joka on auttanut pitämään sarjan kärjen näköetäisyydellä. Viime viikonloppuna kärsittiin kuitenkin Laziolle ruma kotitappio, jossa Gian Piero Gasperinin suojateilla oli jälleen vaikeuksia puolustuksessa. Robin Gosensin ja Cristian Romeron paluut ovat vieraille hyvä uutinen.

Lyö vetoa ottelusta:

Napoli pystyy käyttämään vieraiden puolustukselliset virheet hyväkseen, joten Napolia on pidettävä ottelussa suosikkina. Edetään kuitenkin varovasti tasapelivarmistuksella, koska kyseessä on vasta ensimmäinen osaottelu. Vetosuositus on Tasapeli ei vetoa – Napoli kertoimella 1,85.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO