Huuhkajissa marraskuussa Ranskaa vastaan debytoinut Onni Valakari on pysäyttämättömässä vireessä Kyproksen pääsarjassa.

A-maajoukkuedebyytissään kihauksen Ranskan verkkoon tykittänyt Valakari teki maanantaina jälleen kaksi maalia, kun Pafos voitti kotikentällään Ermisin maalein 3-1.

21-vuotias keskikenttäpelaaja vei joukkueensa johtoon toisen puoliajan alussa rangaistuspotkusta.

Pafos FC

@pafosfcofficial
59’ GOALL VALAKARI 2-1 PAFOS

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Illan toisen osumansa Valakari niittasi viisi minuuttia ennen loppua vapaapotkusta. Vapaapotkusta ei ainakaan vielä toistaiseksi löytynyt videomateriaalia, mutta Pafosin twiitin perusteella se oli varsin komea.

Pafos FC

85’ GOALLL VALAKARI AGAIN WHAT A FREE KICK

Kahden maalin illan myötä Valakari kasvatti kauden maalisaldonsa jo 12:een ja nousi Kyproksen pääsarjan maalitilastossa jaetulle kakkossijalle. Yhtä monta maalia kauden aikana on tehnyt myös toinen suomalaispelaaja, Berat Sadik, joka edustaa Doxaa. Maalipörssin kärjessä on Apollonin ranskalaishyökkääjä Nicolas Diguiny 13 maalillaan.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Onni Valakari loisti jälleen, kun hän teki kaksi maalia Pafos FC:n voitettua Ermis Aradippoun 3-1. Valakari ja Paulus Arajuuri pelasivat koko ottelun. #Huuhkajat