© Kuva: Getty Images

Porto – Juventus: Puolustukset säppiin

Mestarien liiga
Porto – Juventus
Keskiviikko 17.02. klo 22:00

Keskiviikon kiinnostavin ottelu on ilman muuta Porton ja Juventuksen välinen Mestarien liigan ottelu. Molemmilla joukkueilla on haasteita omien maan liigoissa ja mestaruuksiin vaadittaisiin venymistä loppukaudesta. Juventus on joukkueista vahvempi ja se on vieraskentälläkin ansaittu suosikki. Porto yrittää varmasti lähteä otteluun riskejä karttaen, mikä ei ole matsin viihdyttävyyden puolesta välttämättä hyvä uutinen.

Porto on pelannut kotimaan liigassa viime ajat tasapelejä ja Sporting on kerennyt jo kymmenen pisteen karkumatkalle, joka voi olla ylivoimainen kiinni otettavaksi. Sérgio Conceição laittaneekin tähän ottelupariin kaiken kiinni. Tämä edellyttää puolustuksen laittamista säppiin – omiin menee tätä nykyä aivan liikaa maaleja. Joukkueen kokoonpanotilanne näyttää sangen vahvalta, joten siitä homma ei jää kiinni.

Juventuksella muonavahvuudesta puuttuvat keskiviikkona Paulo Dybala, Arthur sekä Aaron Ramsey. Viikonloppuna Andrea Pirlon suojatit kärsivät tappion vieraissa Napolille, mutta olisivat ansainneet tilanteiden puolesta ottelusta vähintään tasapelin. Vanha Rouva tuskin tulee vieraisille kovinkaan avoimella taktiikalla, mutta todennäköisesti vieraat ovat ottelussa aloitteellisempia kuin isännät.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedonlyönnin kannalta ottelu ei ole kaikkein liekehtivin, mutta jonkunlaista kiinnostusta herättää se, etteivät molemmat joukkueet pääse maalisarakkeelle asti. Tämä on varmasti molempien tavoite. Vetosuositus on Molemmat joukkueet tekevät maalin – EI kertoimella 1,83.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.