Ranskan suurseura jysäytti – uusi päävalmentaja ja puheenjohtaja samana päivänä

© Kuva: Getty Images

Marseille on palkannut argentiinalaisen Jorge Sampaolin uudeksi päävalmentajakseen kesään 2023 ulottuvalla sopimksella.

Sampaolin, 60, pitkä ura valmentajana ulottuu nyt jo neljälle eri vuosikymmenelle. Hänen viimeisimpiin etappeihinsa lukeutuvat pestit Chilen ja Argentiinan maajoukkueissa sekä Sevillassa, Santosissa ja Atlético Mineirossa.

– Minulle on koko elämäni ajan sanottu, että Marseille on intohimo, kommentoi Sampaoli uuden seuransa sivuilla.

– Marseille on ihmisten seura, ja tunnistan itseni siitä hengestä. Me emme ole täällä piileskelläksemme, me tulemme pelaamaan kovaa.

– Kun sain tämän tarjouksen, haaveilin tässä seurassa juhlimisesta. Maailmassa on rauhallisia ja intensiivisiä paikkoja. Minä haluan niihin jälkimmäisiin, ja hyväksyin tarjouksen epäröimättä.

Sampaolin pestaamisesta ehdittiin huhuta jo jonkin aikaa, mutta Marseille julkisti perjantaina myös hieman yllättävämmän uutisen. Marseillen omistaja Frank McCourt kertoi, että seuran jalkapallojohtajana toiminut Pablo Longoria nousee Marseillen puheenjohtajaksi Jacques-Henri Eyraudin tilalle.

Eyraudin lähdöstä saatiin tietää vasta perjantaina. Viime kuussa satoja Marseillen kannattajia hyökkäsi seuran harjoituskeskukseen ja vaati hänen eroaan.

Marseille on Ranskan Ligue 1:ssä parhaillaan seitsemäntenä. Joukkueen edellinen päävalmentaja André Villas-Boas tarjoutui tämän kuun alussa yllättäen eroamaan, minkä jälkeen seura hyllytti hänet.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.