Totaaliseen kaaokseen ajautunut Marseille hyllytti André Villas-Boasin – seuralta tyly ilmoitus kovia kommentteja laukoneelle päävalmentajalle

© Kuva: Getty Images

Ranskan liigan Marseille tiedottaa hyllyttäneensä päävalmentaja André Villas-Boasin.

Portugalilaisluotsi kertoi aiemmin lehdistötilaisuudessa, että seura hankki siirtotakarajalla Olivier Ntchamin, vaikka Villas-Boas ei halunnut Ntchamia joukkueeseensa. Villas-Boas tarjoutui irtisanoutumaan tehtävästään.

Villas-Boas kritisoi myös laajemmin seuran hankintapolitiikkaa toteamalla, ettei Marseillen hankinnoissa ole noudatettu järkevää linjaa.

Nyt Marseille kertoo sivuillaan, ettei se hyväksy valmentajansa kommentteja. Ranskalaisseura hyllyttää Villas-Boasin ja ryhtyy kurinpidollisiin toimiin.

On äärimmäisen todennäköistä, että Villas-Boas on valmentanut viimeisen pelinsä seurassa. Nyt on kyse siitä, millaisin perustein sopimus puretaan ja kenen aloitteesta.

Marseillen kausi Ranskan pääsarjassa on ollut heikko. Maan perinteisiin suurseuroihin lukeutuva Marseille on Ligue 1:n yhdeksännellä sijalla. Seurassa on ajauduttu sisäisiin ristiriitoihin ja joukkueen fanit muun muassa murtautuivat protestiksi treenikeskukseen.

LUE MYÖS:


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.