Jalkapallolegenda Ronaldinhon äiti Miguelina Elói Assis dos Santos on kuollut lauantaina Brasiliassa.

Kattavien paikallislähteiden mukaan 71-vuotias menehtyi koronaviruksen aiheuttamiin ongelmiin. Hän joutui tartuntansa takia tehohoitoon viime vuoden joulukuussa. Ronaldinho kertoi asiasta silloin sosiaalisessa mediassa.

– Hyvät ystävät, äidilläni on koronavirustartunta ja taistelemme, jotta hän toipuisi nopeasti. Hän on tehohoidossa. Haluan kiittää teitä kaikkia etukäteen lähettämistänne rukouksista, positiivisesta energiasta ja myötätunnosta. Pysy vahvana äiti, Ronaldinho kirjoitti tuolloin.

Atlético Mineiro oli yksi ensimmäisistä Ronaldinhon entisistä seuroista, joka välitti osanottonsa suru-uutisen jälkeen.

Brasiliassa on todettu jo yli 10 miljoonaa koronatartuntaa ja se on johtanut yli 245 000 kuolemaan. Ronaldinho itsekin sai tartunnan lokakuussa.