Serie A -taulukon kakkosena olevan Internazionalen toimitusjohtaja Giuseppe Marotta lateli tiukkaa tekstiä Sky Italyn haastattelussa huhuista, joita seuran pelaajista on levitelty.

Päävalmentaja Antonio Conte ehti jo muutamia päiviä sitten kertoa, että vähille minuuteille milanolaisten paidassa jäänyt Christian Eriksen ei ole kaupan. Marotta viittasi puheisiin tämän lähdöstä.

– Inter on yksi maailman merkittävimpiä seuroja. Ei meillä voi olla mitään kiinteää avauskokoonpanoa. On aloittajia, ja kanssa-aloittajia. Pelaajia ei voi arvioida heidän kentällä viettämänsä ajan perusteella, vaan heitä pitää arvioida sen perusteella, mitä he tuovat peliimme.

– Heidän on oltava alati valmiina managerin kutsua varten. Voimme luottaa ryhmään ammattilaisia siinä, että he tekevät aina parhaansa. Eriksen kuuluu siihen ryhmään.

Valioliigamenneisyydestäänkin tutun kaksikon vaihtokauppahuhu on myös kiertänyt puheissa. AS Roman Edin Dzekon ja Internazionalen Alexis Sánchezin paikkojen vaihto ei sekään ole toteutumassa.

– Agenttien julkeus on mennyt pidemmälle kuin seurojen väliset keskustelut. Tuttavallisten tapaamisten ohella ei ole käyty minkäänlaisia konkreettisia keskusteluja.