Suomen jalkapallomaajoukkueen tähtipelaaja Glen Kamaran edustama Rangers otti kiinnityksen jatkopaikkaan voittamalla Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avauosassa Royal Antwerpin vieraskentällä maalein 4-3.

Tapahtumarikas, ja sangen erikoinen ottelu tarjosi viihdettä koko rahan edestä.

Avausjaksolla nähtiin kolme maalia. Kaikki aivan jakson loppuhetkillä. Rangersin Joe Aribo vei vieraat johtoon 38. peliminuutilla, mutta siitäkin huolimatta Antwerp lähti tauolle johdossa.

Felipe Avenatti toi ensin kotijoukkueen tasoihin 45 minuutin kohdalla, ja lisäajan seitsemännellä(!) minuutilla Lior Refaelov osui rangaistuspotkusta. Todella kylmää vettä huippuvireisen Rangersin niskaan, joka ei kuitenkaan takaiskuista lannistunut.

OptaJoe

@OptaJoe
1 - Rangers have only lost one of their last 40 matches across all competitions, with 33 of these ending in victories (D6). Lofty.

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tunnin pelin kohdalla Rangers sai mahdollisuuden rangaistuspotkusta, kun Ritchie De Laet repi Alfredo Morelosin kumoon maalintekotilanteessa. Borna Barisicin laukaus 11-metristä ei ollut hääppöinen, mutta kuitenkin riittävän hyvä ohittaakseen Antwerp-vahti Alireza Beiranvandin.

Antwerp siirtyi hetkeä myöhemmin vielä kertaalleen ottelussa kuskin paikalle. Aiemmin maalinteossa onnistunut Refaelov petasi paikan Martin Honglalle, joka ei erehtynyt. 3-2.

Viimeisellä kymmenminuuttisella nähtiin draamaa. Molemmat joukkueet pääsivät jatkuvalla syötöllä läpiajoihin, mutta kummallekkaan ei maalinteko maistunut.

Noh, Ryan Kentille se lopulta maistui. Englantilaishyökkääjä katkaisi viiden ottelun maalittoman putkensa ja toi joukkueensa tasoihin, kun pelikello näytti 83. peliminuuttia.

Kent oli lähellä osua vielä toistamiseenkin, mutta Antwerp-puolustaja Abdoulaye Seck torjui pallon kädellään. Tilanteesta Seckille illan toinen keltainen kortti ja aikainen suihkukomennus, sekä Rangersille rangaistuspotku.

Rangersin rankkarin veti myös tällä kertaa Barisic, ja myös tällä kertaa hän onnistui. Toisella yrittämällä rangaistuspotku oli myös sen verran laadukas, että sitä tuskin olisi torjunut yksikään maalivahti maailmassa. 3-4.

Toisella puoliajalla tapahtumia riitti niin paljon, että lisäaikaa annettiin peräti kahdeksan minuuttia. Kaikkinensa ottelussa pelattiin siis huimat 15 minuuttia lisäaikaa. Maaleja ei kuitenkaan enempää nähty, joten Rangers lähtee loistavista asetelmista otteluparin toiseen osaotteluun, joka pelataan ensi viikon torstaina.

Squawka Live

@Squawka_Live
38': Antwerp 0-1 Rangers
45': Antwerp 1-1 Rangers
45+8': Antwerp 2-1 Rangers
59': Antwerp 2-2 Rangers
66': Antwerp 3-2 Rangers
83': Antwerp 3-3 Rangers
90': Antwerp 3-4 Rangers