FA Cup
Sheffield United – Bristol City
Keskiviikko 10.02. klo 21:30

Sheffield Unitedin kausi on ollut erityisen vaikea ja tällä hetkellä FA Cup-menestys on ainoa valopilkku muuten kaikenkattavassa synkkyydessä. Arpa toi tälle kierrokselle vastaan sarjatasoa alempana operoivan Bristol Cityn, joten joukkue on suosikki etenemään puolivälieriin. Orastavaa Cup-menestystä tuskin halutaan uhrata epätodennäköisen sarjassa säilymisen varjolla.

Itse asiassa viime viikkoina Blades on näyttänyt paljon paremmalta – jos otteet ja onni olisivat olleet samalla tasolla sarjan alusta asti, pistemäärä olisi aivan eri luokkaa kuin nyt. Itse asiassa viidessä viime Valioliigaottelussa Chris Wilderin suojatit ovat hävinneet vain Chelsealle ja Manchester Citylle ja joukkue on ottanut koviakin päänahkoja. Kokoonpanosta puuttuu kourallinen pelaajia.

Myös Bristol Cityllä on poissaoloja, joten aivan optimikokoonpanolla ei olla liikenteessä. Joukkueen tähti on Championshipissä laskussa – alla on kolme perättäistä tappiota ja varsinkin vieraspelit ovat olleet viime aikoina joukkueelle vaikeita. Bristolilaisten tilanne sarataulukon keskivaiheilla on varsin solidi, mutta tätä menoa joukkue saa heittää hyvästit play-offeihin oikeuttaville paikoille.

Lyö vetoa ottelusta:

Luokkaeroa on isäntien hyväksi aivan riittävästi ja otteitaan parantanut kotijoukkue kelpaa tasoituksella kuitille. Maalin voitolla panos palautetaan, reilumpi voitto tuo nousut: Aasialainen tasoitus, Sheffield United -1 kertoimella 2,12.

LYÖ VETO ILLA