Kesän siirtomarkkinoiden ehdottomasti kuumimpiin nimiin lukeutuu Bayern Münchenissä käytännössä koko ammattilaisuransa pelannut David Alaba, 28. Monipuolinen itävaltalaispuolustaja vahvisti viime viikolla virallisesti, että hän vaihtaa kesällä seuraa. Korvausta Alabasta ei tosin tarvitse maksaa, joten kilpailusta on tulossa sitäkin kovempi. Kuuluuhan Alaba ehdottomasti oman tonttinsa eliittipelaajiin.

Vahvimmin Alabaa on viety huhuissa koko ajan Real Madridiin. Tarjouksia mies on kuitenkin tiettävästi saanut myös Valioliigasta, huhujen mukaan ainakin Manchester Citystä, Manchester Unitedista ja Liverpoolista. Barcelonakin on mainittu, vaikka seuran palkanmaksukyky on talouskriisin takia pahasti koetuksella.

Ranskalaisen RMC Sportin mukaan kisa on kuitenkin vain kiristymässä, sillä myös Ligue 1 -jätti PSG on Alaban värväämisestä kiinnostunut. PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi on jo tiettävästi käynnistellyt neuvotteluja Alaban edustajien kanssa.

[readmore from=Alaba-David]

RMC kertoo, että PSG:n urheilujohtaja Leonardo tapaa lähipäivinä Alaban agentin ja haluaa ottaa selvää, onko PSG:llä mahdollisuus puolustajan saamiseen. Alaban itsensä on arveltu haluavan nimenomaan Espanjaan ja Real Madridiin, mutta jos PSG lyö tarpeeksi rahakkaan tarjouksen pöytään, niin kenties tilanne vielä muuttuu.

Lähde: AS