Eurooppa-liigassa pelattiin torstaina pudotuspelien ensimmäisen kierroksen avausottelut. Molden ja Hoffenheimin välisessä ottelussa nähtiin erikoinen tilanne, kun tv-kuviin ilmestyi pizzalähetti tai ainakin hieman eksyneen näköinen mies pizzojen kanssa.

Ottelu pelattiin koronasäädösten takia Vila-realissa, Espanjassa, ja se päättyi Molden komean nousun jälkeen 3-3-tasapeliin. Tauolla Hoffenheim johti ottelua jo 3-1, minkä lisäksi VAR-tarkastuksen jälkeen siltä vietiin vielä vajaan tunnin kohdalla 4-1-osuma.

Hoffenheimille todella tarjottiin voittoa, sillä reilun tunnin kohdalla Munas Dabbur vielä epäonnistui rangaistuspotkussa.

Sen jälkeen Molde kuitenkin heräsi.

Norjalaisjoukkue nousi komeasti tasoihin, kun Eirik Ulland-Andersen kavensi ensin 3-2:een 70. minuutilla ja vain hetkeä myöhemmin David Datro Fofana tasoitti ottelun. Ottelun jälkeen huomio on kuitenkin kiinnittynyt vajaan 20 minuutin kohdalla nähtyyn pizzamieheen.

Hoffenheimin Mijat Gacinovic loukkaantui ja häntä hoidettiin vielä nurmella, kun takana stadionille saapui eräänlainen pizzalähetti, jolla oli sylissään kaksi pizzaa ja puolentoista litran limupullo.

Tiukkojen koronasäädösten takia stadionille tuskin noin vain pääsee kuka tahansa. Pizzamiehellä olikin kaulassaan kulkulupa, joten joko pizzalähetillä oli annettu lupa saapua tuomaan pizzat tai sitten hän oli stadionin työntekijä. Oli miten oli, pizzamies vaikutti olevan hieman eksyksissä, ja tapahtuma nauratti monia sosiaalisessa mediassa.

Voit katsoa hauskan tilanteen C Moren ottelulähetyksestä. Tilanne tapahtui, kun pelikellossa oli 19.45. Voit myös katsoa tilanteen alta olevasta twiitistä. Jos et näe twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Myös Hoffenheimin virallisella Twitter-tilillä huomioitiin hupaisa tapahtuma, kun seuralta kysyttiin, kuka mahtoi pizzat tilata, tilillä vastattiin ”ei hajuakaan”. Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

TSG Hoffenheim

@tsghoffenheim

Lieferando Deutschland

@lieferando
@tsghoffenheim Wer hat da von Euch bestellt? ^F
Keine Ahnung... 🙂

Ottelun erotuomari oli Stephanie Frappart, josta tuli viime joulukuussa ensimmäinen naistuomari Mestarien liigassa, kun hän tuomitsi Juventuksen ja Dynamo Kiovan välisen lohkovaiheen ottelun. Molden ja Hoffenheimin toinen osaottelu pelataan ensi viikon torstaina 25.2.

Lähde: The Sun