PSV Eindhoven on pyytänyt anteeksi Ajaxin kapteenin Dušan Tadićin saatua kolikosta päähän joukkueiden kohdattua Hollannin pääsarjassa viime sunnuntaina.

Tadić laukoi 92. minuutilla pilkulta loppulukemiksi 1-1 ja tuuletti osumaansa PSV:n Denzel Dumfriesin edessä. Käsivirheellään rangaistuspotkun aiheuttanut Dumfries ja muutama muu PSV:n pelaaja potkiskeli nurmikkoa pilkun kohdalla ja psyykkasi Tadićia ennen kuin serbialaistähti laittoi pelivälineen sisään. Tadić ja Dumfries myös riitelivät kentällä pelin päätyttyä.

Ottelun jälkeen joukko PSV:n kannattajia huuteli Tadićille Ajaxin bussin vieressä ja joku heistä heitti kolikolla serbialaista päähän. BBC:n mukaan tapauksen tiimoilta on pidätetty kolme ihmistä.

PSV kertoi tiedotteessaan ”katuvansa tapausta” ja lisäsi, ettei välikohtaus ollut linjassa seuran arvojen kanssa. Kotijoukkueen toimitusjohtaja Toon Gerbrands on pyytänyt Tadićin kohtelua anteeksi myös Ajaxin-kollegaltaan Edwin van der Sarilta.

Ajax johtaa Eredivisietä kuuden pisteen erolla PSV:hen, joka on pelannut ottelun enemmän.

LUE MYÖS: