AS: Real Madrid ja Liverpool ranskalaistaiturin perässä – viime kesänä hintalappu oli 60 miljoonaa euroa

© Kuva: Getty Images

Lyonin keskikenttäpelaaja Houssem Aouar on herättänyt Real Madridin ja Liverpoolin kiinnostuksen, kertoo AS.

Ranskan A-maajoukkueessa viime vuonna debytoineella Aouarilla on ikää vasta 22 vuotta, mutta hän on pelannut Lyonin ykkösmiehistössä jo 161 ottelua tehden niissä yhteensä 30 maalia ja syöttäen yhtä monta.

Real Madrid on pitänyt jo pitkään silmällä Aouaria, joka auttaisi espanjalaisjättiä sen keskikentän nuorennusleikkauksessa. Los Blancosin etuna on sen hyvät välit Lyoniin, sillä seurojen välillä on liikkunut useampikin pelaaja viime vuosina.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp taas näkee Aouarin oivallisena korvaajana Georginio Wijnaldumille, jonka odotetaan lähtevän seurasta ensi kesänä hänen sopimuksensa päätyttyä.

Juventus ja Arsenal havittelivat Aouaria jo viime kesänä, mutta tuolloin maisemanvaihdos jäi vielä tekemättä. Seurojen kerrotaan kuitenkin olevan yhä kisassa mukana. Lehtitietojen mukaan Lyon olisi halunnut tuolloin kasvatistaan 60 miljoonaa euroa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.