Flamengon tähtihyökkääjä Gabriel ”Gabigol” Barbosa on pyytänyt anteeksi jäätyään kiinni laittomassa uhkapeliluolassa poliisiratsiassa São Paulossa.

Kasinolla rikottiin myös koronasääntöjä, sillä paikalla oli noin 200 ihmistä ilmastoimattomassa tilassa.

Brasilian A-maajoukkueessakin esiintynyt Gabigol, 24, puhui viranomaisille tapahtumapaikalla, ja hänet vietiin vielä poliisiasemalle ennen kuin hän sai lähteä.

– Pyydän anteeksi Flamengon kannattajilta, kaikilta Brasilian lapsilta, jotka pitävät minusta ja São Paulon ihmisiltä, koska minä toimin väärin, kommentoi Gabigol Globoesportelle.

– Minulla ei ole tapana uhkapelata. Pelaan vain videopelejä. En ole sellainen ihminen, joka esiintyy tällaisissa uutisissa tai rikkoo koronasääntöjä. Olen ollut kotona koko tämän ajan. Se oli viimeinen lomapäiväni.

– Tapasin ystäviä ja kävimme syömässä. Minun olisi pitänyt tietää, että se ei ollut ihanteellinen paikka minulle. Käytin koko ajan kasvomaskia ja minulla oli käsidesiä. Mutta minä tein virheen ja pyydän sitä anteeksi. Olen todella nuori ja tiedän, että tulen tekemään virheitä. Minun on opittava niistä.

Gabigol kiisti väitteet, joiden mukaan hän yritti piileskellä pöydän alla poliisien tullessa sisään. Omien sanojensa mukaan hän oli juuri lähdössä tapahtumapaikalta väenpaljouden takia, kun viranomaiset tulivat häntä vastaan.

– Tein, mitä he käskivät. He veivät minut huoneeseen ja puhuivat minulle. Sanoin heille, että auttaisin kaikin mahdollisin tavoin.

– En olisi lähtenyt sieltä pää pystyssä, jos olisin piileskellyt. Istuin poliisiautoon, kuten he pyysivät ja menin poliisiasemalle kertomaan minun näkemykseni tapahtuneesta.

Gabigol on voittanut urallaan muun muassa kahdesti Brasilian liigamestaruuden ja maalikuninkuuden sekä kertaalleen Etelä-Amerikan Mestarien liigan, eli Copa Libertadoresin. Hän pelasi lyhyesti Euroopassa vuosina 2016-2018, muttei saanut uraansa lentoon Internazionalessa tai Benficassa.