© Kuva: Getty Images

Chelsea – Sheffield United: Lähes mahdoton tehtävä

FA Cup
Chelsea – Sheffield United
Sunnuntai 21.03. klo 15:30

FA Cupissa elämänsä kevättä elävä Chelsea kohtaa syvässä aallonpohjassa rypevän Sheffield Unitedin. Thomas Tuchelin alaisuudessa Chelsealta tuntuu onnistuvan kaikki, kun taas Bladesin kammokausi sai yhä synkempiä sävyjä Chris Wilderin jätettyä uppoavan laivan. Chelsea on jättisuosikki menemään tästä ottelusta jatkoon.

Chelsean nousukiito jatkui viikolla Mestarien liigassa, kun Tuchelin suojatit pudottivat Atletico Madridin jatkosta tasapainoisen esityksen jälkeen. Joukkueen puolustus on betonia: jokaisen maalipaikan luominen on lontoolaisia vastaan työn ja tuskan takana. Tuchelin johdolla pelatusta 13 ottelusta 11 on selvitetty ilman takaiskuja. Myös kokoonpanotilanne on hyvä, sillä Thiago Silva on ainoa varma poissaolija. Tämä jättää Tuchelille monia vaihtoehtoja avauksen suhteen.

Wilderin poistumisen jälkeen United pelasi kammottavan ottelun Leicesteriä vastaan ja 5-0 lukemat jopa hieman mairittelivat joukkuetta. Valioliigasta putoaminen on sinetöity jo ajat sitten ja FA Cup on ainoa mahdollisuus saada kaudesta edes jotain positiivista irti. Tilannetta eivät helpota kokoonpanohuolet, jotka koskevat erityisesti puolustuspäätä. Väliaikainen valmentaja Paul Heckingbottom on tässä ottelussa lähes mahdottoman tehtävän edessä.

Lyö vetoa ottelusta:

Chelsea voisi olla tulivoimaisempikin yhdistelmä, mutta tässä ottelussa maistuu runsaampi kotivoitto. Vähintään kahden maalin voitolla lunastetaan – vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Chelsea -1.5 kertoimella 1,70.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.