Suomen Cup
FC Honka – PK-35
Lauantai 20.03. klo 13:00

Suomen Cup on edennyt puolivälierävaiheeseen ja lauantaina pelataan kaksi ottelua. FC Honka saa vastaansa täksi kaudeksi Ykköseen nousseen PK-35:n. Joukkueet ovat toisilleen tuttuja, sillä ne pelasivat muutama viikko sitten harjoitusottelun, joka päättyi tasapeliin. Lauantain ottelussa onkin sitten selkeästi suuremmat panokset.

FC Honka kävi pelaamassa neljännesvälierän Vaasassa VPS:ää vastaan. Maalittoman avauspuoliajan jälkeen espoolaiset rynnivät lopulta selkeään 0-4 voittoon. Esitys oli selkeästi kauden parasta Honkaa, sillä joukkue loi iloisesti maalipaikkoja ja samalla pystyi vesittämään Vepsun hyökkäyspeliä. Darren Smith oli Hongan tehomies kahdella osumallaan. Tasoero alemman sarjatason joukkueeseen kävi selväksi.

PK-35 kävi hankkimassa paikan puolivälierään voittamalla Lappeenrannassa Kakkosessa pelaavan PEPOn 0-3. Ottelu oli malmilaisten hallinnassa jo avausjaksolla, mutta varsinaiset huipputontit maalintekoon puuttuivat. Toisella jaksolla ketsuppipullo aukesi ja PK-35 meni menojaan – joukkue käytti paikkansa hyväkseen erinomaisesti. PK-35 on mielenkiintoinen yhdistelmä, jossa on useita kokeneita pelaajia.

Lyö vetoa ottelusta:

Parantanut FC Honka on PK-35:lle kova vastus ja on vaikeaa uskoa, että tässä nähtäisiin yllätystä. Vetoihin kelpaa Hongan minimissään kahden maalin voitto: Aasialainen tasoitus, Honka -1.5 kertoimella 2,10.

LYÖ VETO ILLA