Nyt hemmotellaan futisfaneja. Maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna on nimittäin luvassa todellisia huippumatseja. Katso ainakin nämä!

Valencia – Villarreal

Perjantai-iltana ensimmäisenä on vuorossa Derbi de la Comunitat, eli Valencia – Villarreal. Ottelun voi katsoa C More -suoratoistopalvelusta tai C More Sport 2 -kanavalta. Ottelu alkaa kello 22.

Kauden ensimmäinen Derbi de la Comunitat päättyi Villarrealin 2-1-voittoon. Joukkueet lähtevät hieman erilaisista lähtökohdista otteluun. Seurojen välillä on tällä hetkellä kymmenen pistettä. Valencia on sarjataulukossa vasta sijalla 14 ja taistelee tosissaan sarjapaikan säilyttämisestä. Villarreal löytyy sijalta 7 ja pelaa ensi kauden europaikoista.

Bayern München – Borussia Dortmund

Lauantain herkkupala tulee Bundesliigasta, kun yhteen ottavat Saksan suurimmat seurat. Ottelu alkaa kello 19.30 ja sen voi katsoa Viaplay -suoratoistopalvelusta tai V Sport Urheilu -kanavalta.

Bayern München johtaa odotetusti sarjaa, mutta toisena oleva RB Leipzig hiillostaa vain kahden pisteen päässä. Dortmund on viidentenä. Kolme pistettä erottaa dortmundilaiset neljännestä sijasta, mikä oikeuttaa ensi kauden Mestarien liigan -karsintapaikkaan. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa nähtiin viisi maalia. Ottelu päättyi Bayern Münchenin 3-2-voittoon.

Atlético Madrid – Real Madrid

Sunnuntaina kello 17.15 alkavassa Madridin derbyssä pelataan mestaruudesta, kun Atlético Madrid kohtaa kotikentällään Real Madridin. Ottelun voi katsoa C More -suoratoistopalvelusta tai C More Sport 1 -kanavalta.

Atlético johtaa tällä hetkellä sarjaa viiden pisteen erolla toisena olevaan Real Madridiin. Barcelona on kolmantena tasapisteissä Real Madridin kanssa. Atlético on tosin pelannut yhden ottelun vähemmän kuin Real Madrid ja Barcelona. Kauden ensimmäinen Madridin derby päättyi Real Madridin 2-0-voittoon.

Manchester City – Manchester United

Viikonloppu huipentuu sunnuntaina Manchesterin paikalliskamppailuun, kun Manchester City isännöi Manchester Unitedia. Ottelu alkaa kello 18.30 ja sen voit katsoa Viaplay -suoratoistopalvelusta tai V Sport Jalkapallo -kanavalta.

City on matkalla mestaruuteen. Eroa kilpakumppanien välille on kertynyt jo ratkaisevalta tuntuvat 14 pistettä. Toisena oleva United on siis pakkovoiton edessä, jos mielivät mestaruudesta kamppailla vielä tällä kaudella. Valioliigassa kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi 0-0-tasapeliin.