Helsingin Jalkapalloklubin keskikenttäpelaaja Pyry Hannola siirtyy täksi kaudeksi lainalle Seinäjoen Jalkapallokerhoon.

FC Santa Clausissa ja Rovaniemen Palloseurassa jalkapallo-oppinsa saanut Hannola, 19, vietti kolme vuotta tanskalaisen FC Midtjyllandin riveissä, kunnes Klubi hankki hänet viime kesänä. Veikkausliigassa Hannola on pelannut kahdeksan ottelua.

HJK ja Hannola tekivät kauden 2022 loppuun kestävän jatkosopimuksen ennen kuin hän suuntasi lainalle SJK:hon.

– Tarvitsimme joukkueeseen yhden suomalaisen keskikenttäpelaajan lisää, ja Pyry sopi hyvin siihen, mitä etsimme. Hän tunnistaa pelin eri vaiheet hyvin, ja hänellä on laaja syöttövalikoima. Lisäksi hänen vasenjalkaisuutensa monipuolistaa hyökkäyspeliämme entisestään. Halusimme aktiivisen pelaajan keskikaistalle ja sen myös saimme. Pitää olla tyytyväinen, sanoo SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara seuran sivuilla.

– Olemme seuranneet Pyryä jo pitkään, ja olemme iloisia saadessamme nuoren lahjakkaan pelaajan joukkueeseemme, kommentoi SJK:n tekninen johtaja Richard Dorman.

Hannolalle välittyi hänen ja Honkavaaran keskustelusta sellainen kuva, että hänet todella haluttiin Seinäjoelle.

– Totta kai minun pitää täälläkin kamppailla pelipaikastani, aivan kuten muuallakin, mutta täällä on hyvä projekti, mihin minut halutaan mukaan.

– Täällä on myös kaikki mahdollisuudet kehittyä entisestään, pelaamisen ohella. Kaikki fasiliteetit ovat aivan huippuluokkaa ja ympärillä on hyviä pelaajia. Silloin on helppo nostaa omaakin tasoa.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
Tervetuloa Pyry Hannola!

Keskikenttäpelaaja siirtyy SJK:n riveihin kaudeksi 2021. SJK vuokraa Hannolan lainasopimuksella HJK:sta.

Lue lisää SJK:n nettisivuilta:
👉 sjk.fi/uutiset/pyry-h…

Tutustu Pyry Hannolaan videolta:
👉 youtu.be/GhHqVQShunY

#SJKfi #Veikkausliiga