Hurjia väitteitä! Glen Kamara hakkasi Slavia-pelaajan pään verille rasistisen hyökkäyksen jälkeen – “UEFA:n edustajat järkyttyivät”

© Kuva: Getty Images

Slavia Praha on kiistänyt kaikki väitteet, joiden mukaan joukkueen puolustaja Ondrej Kudela olisi solvannut Glen Kamaraa rasistisesti torstain Eurooppa-liiga-ottelussa Rangersia vastaan.

– ”Sanoin hänelle, v***u mikä jätkä”. Sanoin sen tunteellisessa tilassa, mutta kiistän täysin sanoneeni mitään rasistista, Kudela kertoi Slavia Prahan julkaisemassa tiedotteessa.

Tshekkiläisseura syyttää sen sijaan Kamaraa Kudelan kimppuun käymisestä ottelun jälkeen.

Tshekkiläismedia Seznam Zprávyn mukaan puolustajan kimppuun hyökättiin pelaajatunnelissa, josta hän poistui Slavian pukukoppiin ”verisenä”. Median mukaan joukkueen oli kutsuttava myös poliisi paikalle.

LUE MYÖS: Glen Kamaraa solvattiin rasistisesti – Steven Gerrard raivoissaan: ”Muutkin pelaajat kuulivat sen”

– Ottelun jälkeen joukkuetta ei päästetty pukuhuoneeseen. Kamara kävi Ondrej Kudelan kimppuun ja hakkasi hänen päätään nyrkeillä. Rangersin valmentaja Steven Gerrard todisti välikohtauksen. Myös UEFA:n edustajat näkivät tilanteen ja järkyttyivät tästä käytöksestä, väitettiin Slavian tiedotteessa.

Slavia Praha otti kantaa myös tilanteeseen, jossa Rangersin hyökkääjä Kemar Roofe potkaisi Slavian maalivahti Ondrej Kolária vahingossa suoraan päähän.

– Slavia-pelaajat kohtasivat ennennäkemättömän haitallista peliä Rangersia vastaan. He eivät ole koskaan kokeneet samanlaista kohtelua missään ottelussa, johon he ovat euroturnausten modernissa historiassa osallistuneet. Monet brutaalit taklaukset aiheuttivat loukkaantumisia. Maalivahti Kolár vietiin sairaalaan ja sai kymmenen tikkiä päähänsä, tiedotteessa kerrottiin.

LUE MYÖS: Järkyttävä kuvasarja, ei herkille! – Katso: Rangers-pelaaja tyrmäsi karmealla tavalla vastustajan maalivahdin