Huuhkajien puolustajan kausi pääsi vihdoin alkamaan – syötti heti maalin

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien 26-vuotiaan keskuspuolustajan Sauli Väisäsen kausi 2020-2021 pääsi alkamaan vihdoin tiistaina. Suomalaistoppari pelasi kauden ensimmäisen ottelunsa, kun hänen joukkueensa Chievo Verona kohtasi Serie B:ssä Pordenonen. Chievo voitti ottelun 3-0, Väisänen pelasi täydet minuutit ja syötti joukkueensa kolmannen, Joel Obin tekemän maalin. Voitto katkaisi Chievon kolmen 0-1-tappion putken.

Väisänen kärsi alkukaudesta jalkavaivoista ja kävi jalkaleikkauksessa. Se piti hänet sivussa Huuhkajien loppusyksyn maaotteluista. Yhtään maaottelua Väisäselle ei viime vuonna tilastoitukaan. Hän oli vielä syyskuun Wales-ottelussa penkillä, jäi sitten sivuun perheenlisäyksen vuoksi, ja seurasi loppusyksyn ottelut loukkaantumisen vuoksi kotikatsomosta.

Kaikkiaan Väisänen on pelannut 19 A-maaottelua. Hän oli Suomen avauskokoonpanossa viidessä kymmenestä EM-karsintaottelusta vuonna 2019.

Väisänen oli toipunut jalkaleikkauksestaan tammikuun puolivälissä, ja on ollut siitä lähtien säännöllisesti Chievon vaihtopenkillä. Ensimmäinen pelivuoro heltisi kuitenkin vasta tiistaina.

Chievo on Serie B:ssä 26 kierroksen jälkeen sijalla 5, ja siten tiukasti mukana nousutaistelussa.