Katso: Tässäkö Huuhkajien avaus vuonna 2028? – Nuoret huuhkajanalut ennustivat Suomen joukkueen ja pelaajien seurat seitsemän vuoden päästä

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen alle 18-vuotiaiden jalkapallomaajoukkue sai mielenkiintoisen tehtävän. Eerikkilän maajoukkueleirillä Minihuuhkajat pääsivät pohtimaan pienryhmissä, ketkä muodostavat Huuhkajien avauskokoonpanon kesän 2028 EM-kisoissa. Myös pelaajien tulevaisuuden seura piti ennustaa.

Ryhmiä oli viisi, joten avauskokoonpanojakin syntyi viisi. Jokaisesta joukkueesta löytyi paljon mielenkiintoisia ennusteita ja jonkin verran yhtäläisyyksiä.

Team Muurisen joukkueesta löytyi isoja suurseuroja. Hyökkääjät Marcus Forss ja Jimi Tauriainen oli laitettu edustamaan tulevaisuudessa Chelseata. Huuhkajien nykyinen keskikentän dynamo Glen Kamara löytyi avauskokoonpanosta, mutta seuraksi oli arvailtu Arsenalia. Ranskaan Toulouse FC:hen Ilveksestä siirtynyt Naatan Skyttän ennustettiin lyövän läpi toden teolla. Seuraksi oli merkitty Ranskan suurin ja mahtavin Paris Saint-Germain.

Team Paatelaisen joukkueeseen oli merkitty myös Kamara ja Skyttä. Kamara löytyi Arsenalin riveistä, mutta Skyttän seuraksi oli tällä kertaa arvailtu Saksan suurin ja mahtavin Bayern München. Ilveksestä Tanskaan siirtynyt Maksim Stjopin löytyi hyökkäyksestä, seurana vaatimattomasti FC Barcelona. Puolustuksessa Paulus Arajuuren ajateltiin tulevaisuudessa edustavan Real Madridia.

Team Kuuselan joukkueesta löytyi keskikentältä ennusteen mukaan Leeds Unitedia edustava Onni Valakari. Juventuksen riveissä tulevaisuudessa pelaisi Leo Walta. Tuttuun tapaan avauksesta löytyi myös Kamara ja Skyttä. Hyökkääjä Kasper Paanasen odotetaan edustavan Inter Milania.

Team Lindholmin avauskokoonpanosta löytyi tuttuja nimiä. Kamara, Skyttä, Valakari ja Forss olivat nimettyinä. Nuoret selvästi uskovat Arsenalin kaappaavan Kamaran, koska niin oli ennustettu myös tässä ryhmässä. Valakari ja Skyttä löytyisivät Rankasta ja Forss Crystal Palacen riveistä.

Team Huttunen oli ainoa ryhmä, jossa Kamara ei edustanut Arsenalia. Seuraksi oli arvioitu Los Angeles Galaxy. Arajuuren ennustettiin edustavan seitsemän vuoden päästä Oulun Palloseuraa. Aapo Halme löytyi Arsenalin riveistä ja Forss Liverpoolin.

Minihuuhkajien ennustuksien mukaan suomalaisella jalkapallolla ei ole hätää tulevaisuudessa. Kuinka moni ennustuksista toteutuu, jää nähtäväksi.

Alla olevasta kuvasta näet kokoonpanot kokonaisuudessaan.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

 

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.