Mestarien liigasta tällä viikolla pudonnut Juventus harkitsee Cristiano Ronaldon myymistä tänä kesänä, kertoo Sportmediaset.

Koronaviruspandemia on jättänyt jälkensä myös Juventuksen talouteen ja seuralla on polttava tarve tasapainottaa sitä. Ronaldo on yksi torinolaisseuran arvokkaimmista pelaajista valtavine palkkakuluineen, joten hänen myyminen olisi tässä mielessä fiksuin ratkaisu.

Sportmediasetin mukaan Juventuksen hallitus on tunnustanut tarpeen tehdä muutoksia kesällä myös siksi, että seura on pelannut heikosti tällä kaudella. Mestarien liiga -pettymyksen lisäksi Juventuksen yhdeksän vuoden mestaruusputki Serie A:ssa on katkeamassa, sillä Internazionale johtaa sarjaa jo kymmenen pisteen erolla torinolaisseuraan

36-vuotiaan Ronaldon hankinta maksoi Juventukselle 117 miljoonaa euroa kesällä 2018. Portugalilaistähden sopimus ulottuu kesään 2022 asti, joten tuleva kesä on seuran viimeinen mahdollisuus saada siirtokorvaus pelaajasta.

Lähteen mukaan Juventus on valmis luopumaan Ronaldosta noin 60 miljoonalla eurolla, jotta seura saa edes jotain takaisin suuresta satsauksestaan. Hintalapun uskotaan houkuttelevan neuvottelupöydän ääreen useita suurseuroja.

LUE MYÖS: