Liverpool ja Man United saivat seuraa – nyt myös Bayern München on saman pelaajan perässä

© Kuva: Getty Images

Valioliigassa loistavaa debyyttikautta pelaava Raphinha on herättänyt lukuisien Euroopan suurseurojen kiinnostuksen.

24-vuotias laitahyökkääjä on yhdistetty aiemmin siirtohuhuissa muun muassa Liverpooliin ja Manchester Unitediin, mutta CalcioMercaton mukaan nyt myös Bayern München on brassin perässä.

Ranskalaisseura Rennesistä täksi kaudeksi Leedsiin siirtynyt Raphinha on esiintynyt edukseen valioliigaviheriöillä. Brassipelaaja on mättänyt 22 pelaamassaan ottelussaan viisi maalia ja antanut yhtä monta maalisyöttöä.

Raphinhan sopimus Leedsin kanssa ulottuu kesään 2024 asti. Hiljattain antamassaan haastattelussaan hän vakuutti olevansa onnellinen nykyisessä seurassaan.

Olen todella onnellinen Leedsissä. Minulla on suuri ilo olla osa tätä seuraa. Nautin todella paljon kaupungista. Minut on otettu hyvin vastaan ja tunnen oloni erittäin tervetulleeksi, Raphinha kertoi Leedsin verkkosivuilla.

Myös Leedsin jalkapallojohtaja Victor Orta on tehnyt selväksi, että Raphinha ei ole myynnissä.

– Tehdään tämä selväksi. Me emme ole saaneet yhtään tarjousta Raphinhasta, emmekä edes kuuntelisi sellaista. Ne (siirtohuhut) ovat klikkien kalastelua, millä nettisivut tekevät bisnestään, Orta kertoi tällä viikolla BBC:lle.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.