Miksi Erling Braut Håland provosoi tuuletuksellaan? Tästä oli kyse – “Karma iskee aina takaisin”

© Kuva: Getty Images

Erling Braut Håland nousi taas tiistai-iltana parrasvaloihin, kun Borussia Dortmund tiputti Sevillan Mestarien liigasta yhteismaalein 5-4.

Håland vei Dortmundin johtoon jo pelin avausjaksolla, mutta merkillinen tapahtumaketju toisen jakson alussa päättyi tavalla, joka todella herätti keskustelua.

Kun Hålandin hieno soolomaali hylättiin ja Dortmundille vihellettiin sen sijaan rangaistuspotku, alkoi ottelussa tapahtua.

Sevilla-vahti Bono torjui norjalaissensaation laukauksen sekä pilkulta että sitä seuranneesta reboundista.

Tämän jälkeen espanjalaisvahti tuuletti pelastuksiaan Hålandin korvan vieressä, mutta karma puri häntä pian takapuolesta, kun rangaistuspotku uusittiin Bonon otettua varaslähdön viivaltaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Håland ei enää toista kertaa epäonnistunut, vaan upotti uransa 20. Mestarien liiga -maalin oikeaan alakulmaan. Tämän jälkeen 20-vuotias tuuletti maaliaan pilkkaamalla Bonoa ja huutamalla hänelle samalla tavalla kuin maalivahti hetkeä aiemmin Hålandille.

LUE MYÖS: ”Jotain mitä en ole ennen nähnyt” – asiantuntijakaksikko ylisti Erling Braut Hålandia

Sevillan pelaajat raivostuivat Hålandin tempusta ja lähtivät jahtaamaan innokkaasti tuulettanutta Dortmund-hyökkääjää, mikä luonnollisesti aiheutti pienen torikokouksen maalin jälkeen. Håland sai tästä lopulta keltaisen kortin, mutta se häntä tuskin haittasi.

Miten some reagoi?

– Sevillan pelaajat eivät ilahtuneet Hålandin tuuletuksesta, mutta Bono teki Hålandille täysin samalla tavalla ensimmäisen rankkarin jälkeen, huomautti eräs Twitter-käyttäjä.

– Håland ei edes säpsähtänyt, kun Bono huusi hänen korvaansa, ja sai nyt makean koston. Niin kaunista, twiittasi Ruffy.

– Bono tuuletti pilkkutorjuntaa Hålandin naaman edessä. Hålandin maali toisesta rankkarista oli ihanaa karmaa, twiittasi Jacob.

– Minä todella halveksin Sevillaa, joten sen jälkeen kun Håland tuuletti maaliaan Bonon naaman edessä, tuli hänestä uusi lempipelaajani. Kaikki Sevillassa vihaavat häntä ja minä rakastan häntä, twiittasi FV Football.

– Sevilla ei tuntunut oppivan virheistään… Karma iskee aina takaisin, twiittasi Clowny.

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.