Norwichin maalivahti Tim Krul myöntää, että hänen keskiviikkoiltansa ei mennyt oikein putkeen, kun hän pelasi Hollannin maalilla MM-karsintapelissä Turkkia vastaan.

Turkki voitti ottelun 4-2, ja Krulia jäi harmittamaan oma suorituksensa parissakin takaiskussa. Hänen selkänsä taakse meni kolme rangaistusalueen ulkopuolelta lähtenyttä laukausta ja yksi pilkku, joskin Turkin ensimmäinen osuma otti ison kimmokkeen Hollannin pelaajasta. Turkin viimeinen maali taas oli rangaistusalueen tuntumasta lähtenyt vapaapotku, jonka hattutemppusankari Burak Yılmaz laukoi Krulin puolelle maalia.

– Tämä oli iso pettymys. Luulin, että pystyisin parempaan. Jonain toisena iltana olisin voinut ottaa sen vapaapotkun kiinni, kommentoi Krul hollantilaismedialle The Pink Unin mukaan.

– Se vain oli syvältä. Varsinkin se kolmas maali, joka tuli kaukaa. Jonain toisena iltana olisin saattanut saada sen kiinni.

Krulin piti alunperin aloittaa ottelu vaihtopenkillä, mutta Hollannin ykkösvahti Jasper Cillessen loukkaantui lämmittelyssä. Norwichin luottovahti ei kuitenkaan halunnut laittaa esitystään pikahälytyksen piikkiin.

– Se ei ole ihanteellinen tilanne.

– Siinä on valmistauduttava otteluun täysin tyhjästä. Sitten sattuu sellainen ilta, kun kaikki menee pieleen. Ensimmäisellä puoliajalla puolustuspelaamisessamme meni kaikki pieleen.

NCFC Numbers

@ncfcnumbers
Tim Krul's conceded more goals in Turkey in the last six months than he has at Carrow Road #ncfc 🔰