Nuori Norwich-lahjakkuus yrittää oppia parhaansa mukaan Teemu Pukilta: ”Hän on naurettavan hyvä”

© Kuva: Getty Images

Englannin Mestaruussarjan helmikuun parhaaksi pelaajaksi valittu Teemu Pukki on johtanut Norwichia edestä, kun Kanarialinnut ovat vakaasti lentämässä kohti nopeaa paluuta Valioliigaan. Suomalaishyökkääjä on tehnyt jo 21 maalia, ja on ollut esimerkkinä joukkueen muillekin pelaajille.

Hyvän kauden on pelannut myös 23-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja Todd Cantwell. Norwichin oma kasvatti on tehnyt tällä kaudella viisi maalia. Hän kertoi Eastern Daily Pressille, että on harjoitellut laukauksiaan nimenomaan Teemu Pukin kanssa Norwichin joukkueharjoitusten jälkeen. Treeni toi palkinnon, kun Cantwell laukoi hienosti Norwichin voittomaalin sunnuntaina Sheffield Wednesdayn verkkoon.

– Teemu on naurettavan hyvä. Hän tekee joukkueen hyväksi paljon muutakin kuin maaleja, Cantwell kehui.

– Hänen liikkeensä on hyvin älykästä, hän vetää pelaajia pois tieltä ja luo myös maalipaikkoja meille muille.

– On suuri nautinto pelata sellaisen pelaajan kanssa.

Norwich johtaa Mestaruussarjaa kymmenen pisteen erolla ennen Watfordia ja Swanseaa. Se kohtaa seuraavassa ottelussaan keskiviikkona vieraskentällä Nottinghamin.

Joko nyt HSV? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️