Borussia Dortmundin entinen kykyjenetsijä Sven Mislintat on paljastanut, miten saksalaisseura oli lähellä hankkia Kylian Mbappén ilmaiseksi vuonna 2016.

Mbappésta tuli nopeasti yksi Euroopan seuratuimpia nuorukaisia, kun hän teki ensiesiintymisensä AS Monacon edustusjoukkueessa joulukuussa 2015.

Hänen debyyttikautensa päätteeksi useat huippuseurat olivat kiinnostuneita hankkimaan ranskalaishyökkääjän itselleen diilillä, joka ei olisi Mislintatin mukaan siirtokorvausta vaatinut.

Dortmund yritti myös saada kaupat aikaiseksi, mutta Mbappé suostui jäämään vielä yhdeksi kaudeksi Monacoon, jonka jälkeen PSG astui kuvioihin.

– Se oli todella sääli, ettemme saaneet tuotua Kyliania sisään, Mislintat kertoi Kickerin ja Goalin yhteisen podcastin vieraana.

– Mbappé oli yhdessä vaiheessa saatavilla ilman minkäänlaista siirtokorvausta ja hänellä oli useita kosiskelijoita.

[readmore from=Siirtouutiset]

– Lopulta meillä ei kuitenkaan ollut mitään mahdollisuutta voittaa sitä kilpailua.

– Jos olisimme onnistuneet naaraamaan Mbappén silloin ilmaiseksi, olisi se tietysti osoittautunut todelliseksi megadiiliksi.

AS Monaco piti akatemiakasvattinsa riveissään kauden 2016-17 loppuun saakka. Tämän jälkeen PSG nappasi Mbappén itselleen. Mbappé pelasi ensimmäisen kautensa Pariisissa lainalla, jonka jälkeen PSG pulitti hänestä noin 145 miljoonaa euroa.