Juventus joutui pettymään pahemman kerran, kun Porto yllätti sen Mestarien liigan neljännesvälierissä. Myös kymmenes perättäinen Serie A -mestaruus on vaarassa jäädä haaveeksi, sillä sarjakärki Internazionale on karannut Juventuksesta jo kymmenen pisteen päähän.

Takelteleva tulostaso on käynnistänyt huhurumban viisinkertaista Ballon d’Or -voittajaa Cristiano Ronaldoa koskien. Portugalilaisella supertähdellä on vielä ensi kauden verran sopimusta Juventuksen kanssa jäljellä, mutta hänen arvellaan mielivän maisemanvaihtoa. Kiivaimmin CR7:ää viedään takaisin Real Madridiin. Hyökkääjä itse ei ole huhuja kiistänyt.

Juventus mielii hankkia ensi kaudeksi uutta voimaa hyökkäykseensä ja keskikentälleen. Tämä voisi toteutua helpoiten, jos seura päättäisi luopua Cristiano Ronaldosta. Maalitykistä aiheutuu Juventukselle kautta kohti 87 miljoonan euron kulut – palkkana sekä kolme vuotta sitten Real Madridille maksetusta 100 miljoonan euron siirtokorvauksesta yhtä kautta kohti jaettuna. Summa on mittava etenkin koronakriisin huomioiden, ja siksi Juventus ei aio asettua poikkiteloin, jos Cristiano Ronaldo haluaa lähteä.

[readmore from=Ronaldo-Cristiano]

Pallo on siis nyt pelaajalla itsellään. Jos hän ilmaisee selkeästi halunsa lähteä Torinosta, on Juventus valmis neuvottelemaan. AS:n tietojen mukaan Vanhan rouvan hintapyyntökin on varsin maltillinen, vain vaivaiset 25 miljoonaa euroa. Sillä se välttäisi joutumasta tappiolle Cristiano-kaupoissaan.

Toistaiseksi Juventus ei ole kuitenkaan konkreettista tarjousta Cristiano Ronaldosta saanut. Mikäli tilanne ei muutu, ei Juventus aio tinkiäkään, vaan pitää supertähden mieluusti riveissään vielä vuoden ajan. Selvänä pidetään vain sitä, että Juventus on valmis neuvottelupöytään.