Perparim Hetemaj’n edustama Benevento järjesti sunnuntaina suuryllätyksen Italian Serie A:ssa, kun se kaatoi Juventuksen vieraskentällä 1-0.

Juventuksen keskikenttäpelaajalle Arthur Melolle sattui kohtalokas kämmi 70. minuutilla, kun hän yritti syöttää pallon oman rangaistusalueensa poikki Danilolle. Beneventon Adolfo Gaich haistoi Arthurin aikeet ja ennätti löysähköön syöttöön väliin. Argentiinalaishyökkääjä asetteli vielä pelivälineen oikealle jalalleen ennen kuin vei vieraat tarkalla vedolla johtoon.

Benevento sai keskittyä loppuajan lähinnä puolustamiseen. Juventus saikin luotua monta vaarallista tekopaikkaa, mutta vieraiden maalivahti Lorenzo Montipò ja muu Beneventon puolustus sinnittelivät päätösvihellykseen asti.

Kauden 23. sarjaotteluaan pelannut Hetemaj, 34, otettiin vaihtoon 83. minuutilla.

Täksi kaudeksi Serie A:han palannut Benevento jatkaa sarjassa 16:na, mutta se nousi voiton myötä seitsemän pisteen päähän putoamisviivasta. Juventukselle tappio merkitsi sitä, että se on yhä kymmenen pistettä perässä sarjakärki Internazionalea.