© Kuva: Getty Images

Sheffield United – Aston Villa: Bladesin katseet ensi kauteen

Valioliiga
Sheffield United – Aston Villa
Keskiviikko 03.03. klo 20:00

Sheffield Unitedin kausi on ollut kaikilla mittareilla kammottava. Epäonnea on ollut matkassa riittämiin, niukat tappiot ovat seuranneet toisiaan ja katseet on käännettävä jo ensi kauden jälleenrakennukseen Championshipissä. Mutta elämä ei lopu putoamiseen, kuten Norwichin tapauksessa olemme huomanneet. Aston Villa pelaa hyvin solidia kautta ja onpa joukkueella vielä saumat jopa europeleihin, jos kaikki natsaa.

Bladesin seitinohuet toiveet kauden pelastumisesta voi haudata, kun Liverpool aiheutti neljännen perättäisen tappion viikonloppuna. Poolia vastaan joukkue yritti kaikkensa, mutta Chris Wilderin joukoilla ei yksinkertaisesti riitä laatu pitämään Valioliigatason meininkiä yllä. Tilannetta eivät helpota yhtään loukkaantumiset, joita tällä hetkellä on seitsemän kappaletta ja tilanne näyttää ikävältä etenkin puolustuksen suhteen.

Viikonloppuna Aston Villa haki arvokkaat pisteet Leedsiltä hyvin tasaisessa ottelussa. Dean Smithillä ei ole yhtä paljon loukkaantumisia ristinään kuin virkaveljellä, mutta ne ovat ikävästä päästä, sillä mm. Jack Grealish puuttuu muonavahvuudesta. Villa on onnistunut hanskaamaan yleisöttömät matkapelinsä hyvin, sillä joukkue on voittanut yli puolet kauden vieraspeleistään.

Lyö vetoa ottelusta:

Villa on ottelussa suosikki, mutta eniten vetopuolella kiinnostaa vähämaalisuus. Bladesin ruuti on ollut koko kauden märkää ja Villa kieltämättä kaipaisi Grealishia. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,78.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.