Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki viimeisteli sunnuntaina kauden 21. maalinsa, kun hänen edustamansa Norwich voitti Sheffield Wednesdayn 2-1 Englannin Mestaruussarjassa.

Pukille aukesi ensimmäinen tontti 26. minuutilla, kun hän pääsi pallon kanssa boksiin. Huuhkajien tähtihyökkääjä harhautti yhden puolustajan, mutta toinen ehti vielä vedon tielle.

Kotijoukkue piti Pukin ja kumppanit pitkään aisoissa, mutta hän osui heti, kun siihen sauma avautui tunnin kohdalla. Oliver Skipp ujutti pallon rangaistusalueella Pukille, joka katsahti nopeasti maalia kohti ja laukoi pelivälineen voimalla ylänurkkaan.

Pukki pelasi sunnuntaina 75. ottelunsa ja teki 50. maalinsa Englannin toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla. Sky Sportsin mukaan kukaan muu ei ole tällä vuosisadalla yltänyt yhtä nopeasti tuohon maalimäärään Mestaruussarjassa.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

Sky Sports Statto

@SkySportsStatto
🥇 Teemu Pukki has scored 50 @SkyBetChamp goals in 75 games

He’s the fastest player this century to 50 goals in England’s second tier, surpassing Dwight Gayle & Shaun Goater who each reached the milestone in 83 appearances

Norwich osui toistamiseen 77. minuutilla, kun Emiliano Buendia riisti pallon takaisin vieraille ja tarjoili sen Todd Cantwellille, jonka laukaus löysi tiensä samaan ylänurkkaan kuin Pukin kuti.

Pukin ja kumppanien voittoputki on nyt jo kahdeksan ottelun mittainen. Norwich johtaa Mestaruussarjaa kymmenen pisteen erolla Watfordiin, kun kymmenen kierrosta on pelaamatta.