”Valtava virhe” – Diego Forlán antoi satikutia Barcelonan viime kesän myyntipäätökselle – käytti vertauskuvana Cristiano Ronaldoa

© Kuva: Getty Images

Ex-huippuhyökkääjä Diego Forlánin mukaan FC Barcelona teki ”valtavan virheen”, kun katalonialaisseura näytti ovea Luis Suárezille.

34-vuotias Suárez siirtyi viime kesänä Atlético Madridiin kuuden Barcelonassa vietetyn vuoden jälkeen. Urugualaishyökkääjä on pelannut mainion debyyttikauden madridilaisseurassa ja tehnyt kauden aikana 26 pelaamassaan ottelussaan yhteensä 16 maalia.

– Se oli Barcelonalta valtava virhe, Forlán vastasi AFP:lle, kun häneltä kysyttiin mielipidettä Barcelonan päätökseen myydä Suárez.

– Heti kun Barcelona kertoi, että Suárez on myytävänä, tiesin, että se on heiltä virhe. Tiedän vain sen, että päätös ei johtunut hänen esityksistään kentällä.

Atléticoa niin ikään pelaajaurallaan edustanut Forlán pitää Suárezin myyntiä jopa yhtänä isona menetyksenä Barcelonalle, kuin mitä Cristiano Ronaldon myynti oli Real Madridille.

– Barcelonalta puuttuu Luis, se on yhtä iso menetys heille kuin Cristiano Ronaldon lähtö oli Real Madridille, Forlán kertoi.

– Jos myyt Ronaldon tai Suarezin kaltaisen pelaajan, sinun on korvattava heidät kahdella pelaajalla. Siinä on myös omat riskinsä, koska heidän on sopeuduttava uuteen ympäristöön.

– Real Madridille ei ole ollut helppoa sen jälkeen, kun Cristiano lähti. Barcelonalle on käynyt samoin Suárezin lähdön jälkeen.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.