Valioliigan portteja kolkutteleva Norwich jatkoi vahvaa pelivirettään lauantaina, kun Kanarialinnut kaatoi kotikentällään Lutonin maalein 3-0.

Norwichin sankariksi nousi jälleen Teemu Pukki, joka onnistui maalinteossa kahdesti. Tulikuuma suomalaishyökkäjä on nyt tehnyt huimat yhdeksän maalia seitsemään viime otteluun. Kaiken kaikkiaan mestaruussarjakauden aikana hän on onnistunut maalinteossa 20 kertaa.

Mestaruussarjaa on jäljellä vielä 11 ottelukierrosta ja Norwich johtaa sarjaa kymmenen pisteen erolla. Paluu Valioliigaan näyttää tällä hetkellä erittäin todennäköiseltä, mutta ei sovi nuolaista ennen kuin tipahtaa.

Paljon Norwichin ylivoimasta kuitenkin kertoo se, että lauantain ottelun jälkeen Luton-luotsi Nathan Jones kuvaili Norwichin olevan ”Mestaruussarjan Manchester City”. Man City johtaa Valioliigaa tällä hetkellä 12 pisteen erolla ja on matkalla kolmanteen mestaruuteensa neljän kauden aikana.

– Tällä tasolla Norwich on Manchester City – heitä vastaan on vaikea tehdä maaleja ​​ja he tekevät itse paljon maaleja, joten heitä vastaan on aina vaikeaa, Jones sanoi BBC:lle.

– Emme ole heidän tasollaan. En tarkoita sitä negatiivisesti, olen vain realistinen.

LUE MYÖS: ”Tulikuumassa vireessä” oleva Teemu Pukki lähestyy maalipörssin kärkeä – ”Ensimmäinen kosketus oli maailmanluokkaa”