Suomen ja Bosnia-Hertsegovinan MM-karsintaottelu on parhaillaan käynnissä. Ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa on tällä hetkellä ongelmia. Viaplay reagoi tilanteeseen nopeasti.

PÄIVITYS 28.3. klo 21.40! Sunnuntain Ukraina-ottelu pitäisi näkyä Viafreestä normaalisti. Tämä uutinen julkaistiin viime keskiviikkona (24.3.) Bosnia-ottelun aikana. LUE Ukraina-Suomi-ottelun ENNAKKO TÄSTÄ!

V Sportin jalkapallopäällikkö Antti Salo kertoi Twitterissä, ettei Viafreen lähetys toimi normaalisti Chromen internet-selaimella.

– Viafreessä ongelmia selaimella katsottaessa. Tällä hetkellä ainakin Safarilla näyttäisi toimivan, Chromella ei. Sovelluksella toimii, Salo kertoo.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Antti Salo

@antti_salo
Viafreessä ongelmia selaimella katsottaessa. Tällä hetkellä ainakin Safarilla näyttäisi toimivan, Chromella ei. Sovelluksella toimii. #Huuhkajat

Viaplay kertoi Twitterissä, että ongelmien takia ottelu on normaalista poiketen ilmaiseksi katsottavissa myös Elisa Viihde Viaplay -palvelussa. Ottelun katsominen vaatii kuitenkin kirjautumisen.

– Suomi–Bosnia ja Hertsegovina -ottelu ei ikävä kyllä näytä toimivan tällä hetkellä Viafreen kaikissa selainversioissa. Voit kuitenkin katsoa ottelun ilmaiseksi Viafree-applikaatiolla tai Viaplayssa (vaatii kirjautumisen, mutta ei maksullista tilausta), Viaplayn tilillä kerrotaan.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Viaplay

@Viaplay_FI
Suomi - Bosnia-Hertsegovina -ottelu ei ikävä kyllä näytä toimivan tällä hetkellä Viafreen kaikissa selainversioissa. Voit kuitenkin katsoa ottelun ilmaiseksi Viafree-applikaatiolla tai Viaplayssa (vaatii kirjautumisen mutta ei maksullista tilausta). #Huuhkajat

Viaplay antoi vielä ohjeet ottelun katsomiseksi. Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.