Viafree-palvelussa suuria ongelmia Huuhkajien ottelulähetyksen kanssa – Viaplay ohjeisti: Näin katsot pelin ilmaiseksi

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen ja Bosnia-Hertsegovinan MM-karsintaottelu on parhaillaan käynnissä. Ilmaisessa Viafree-suoratoistopalvelussa on tällä hetkellä ongelmia. Viaplay reagoi tilanteeseen nopeasti.

PÄIVITYS 28.3. klo 21.40! Sunnuntain Ukraina-ottelu pitäisi näkyä Viafreestä normaalisti. Tämä uutinen julkaistiin viime keskiviikkona (24.3.) Bosnia-ottelun aikana. LUE Ukraina-Suomi-ottelun ENNAKKO TÄSTÄ!

V Sportin jalkapallopäällikkö Antti Salo kertoi Twitterissä, ettei Viafreen lähetys toimi normaalisti Chromen internet-selaimella.

– Viafreessä ongelmia selaimella katsottaessa. Tällä hetkellä ainakin Safarilla näyttäisi toimivan, Chromella ei. Sovelluksella toimii, Salo kertoo.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Viaplay kertoi Twitterissä, että ongelmien takia ottelu on normaalista poiketen ilmaiseksi katsottavissa myös Elisa Viihde Viaplay -palvelussa. Ottelun katsominen vaatii kuitenkin kirjautumisen.

– Suomi–Bosnia ja Hertsegovina -ottelu ei ikävä kyllä näytä toimivan tällä hetkellä Viafreen kaikissa selainversioissa. Voit kuitenkin katsoa ottelun ilmaiseksi Viafree-applikaatiolla tai Viaplayssa (vaatii kirjautumisen, mutta ei maksullista tilausta), Viaplayn tilillä kerrotaan.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Viaplay antoi vielä ohjeet ottelun katsomiseksi. Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004