BBC: Manchester Unitedin seurapomo Ed Woodward jättää tehtävänsä

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin varapuheenjohtaja Ed Woodward jättää tehtävänsä tämän vuoden lopussa, kertoo BBC.

Tieto Woodwardin lähdöstä tuli julkisuuteen samalla, kun eurooppalaisen huippujalkapalloilun tulevaisuudesta tulvii isoja uutisia. Manchester United ilmoitti sunnuntain ja maanantain välisenä yönä 11 muun suurseuran kanssa, että se on lupautunut perustajajäseneksi Euroopan Superliigaan, uuteen suljettuun kansainväliseen kilpailuun, joka korvaisi Mestarien liigan kyseisten joukkueiden osalta.

Hanke on kuitenkin saanut lyhyessä ajassa valtavan määrän kritiikkiä jalkapalloliitoilta ympäri maailman, kansallisilta sarjoilta ja kannattajilta. BBC:n mukaan Manchester City on jo vetäytynyt Superliiga-hankkeesta alle 48 tuntia sen julkistamisen jälkeen, ja Chelsea on seuraamassa perässä.

Woodward on toiminut Unitedin operatiivisen johdon korkeimmassa virassa vuodesta 2013 lähtien. Häntä on sittemmin kritisoitu voimakkaasti seuran kehnosta menestyksestä Valioliigassa ja siirtomarkkinoilla.

Sky Sportsin mukaan Woodward ja Unitedin omistava Glazerien perhe olivat sopineet hänen lähdöstään jo aiemmin, mutta asian tiedottamista päätettiin aikaistaa. BBC kertoo, että Woodward ja Glazerit päättivät hänen lähdöstään sopuisissa merkeissä.

 


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?