Borussia Dortmundin toimitusjohtaja paljasti: Vain toinen joukkueen supertähdistä kaupan

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin toimitusjohtaja Hans-Joachim Watzken on paljastanut, että seura aikoo pitää Erling Braut Hålandin riveissään myös ensi kaudella, mutta Jadon Sancho on sopivan tarjouksen tullen kaupan.

20-vuotiaan Hålandin lähtöä Dortmundista kesällä on pidetty likipitäen varmana, koska ainakin viisi Euroopan suurseuraa taistelee norjalaishyökkääjän allekirjoituksesta.

Watzke kuitenkin kertoi medialle maanantaina, ettei Dortmund ole ajatellut myydä Hålandia, mutta myöntää, että Sancho saattaa lähteä, mikäli seura saa hänestä sopivan tarjouksen.

– Aiomme keskustella tilanteesta Erlingin, hänen isänsä (Alf-Inge Håland) ja hänen agenttinsa (Mino Raiola) kanssa, Watzke kertoi Goalille.

– Haluamme Erlingin olevan iloinen jäädessään seuraan myös ensi kaudeksi. Meillä ei ole vaihtoehtoista suunnitelmaa (hänen lähtönsä varalle).

– Tulemme puhumaan myös Jadonin kanssa. Mutta jos hänestä tehdään poikkeuksellinen tarjous, keskustelemme siitä pelaajan ja agentin kanssa.

– Olen kuitenkin varma, että siirtomarkkinoilla tapahtuu liikehdintää hyvin rajoitetusti tänä kesänä. Etenkin suurseurojen osalta voit nähdä, millaisia ​​haavoja koronavirus on aiheuttanut. Haavat eivät ole pieniä, jotka paranevat kahdessa viikossa.

Hålandin perässä ovat tiettävästi ainakin Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Manchester City sekä Manchester United, joka on ollut jo pitkään kiinnostunut myös Sanchosta.

LUE MYÖS: Borussia Dortmundille valtava takaisku – joutuu kohtaamaan Man Cityn ilman supertähteään


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004