Mestarien liiga
Chelsea – Porto
Tiistai 13.04. klo 22:00

Chelsea hankki Mestarien liigan jatkopaikkaan pitävän otteen ensimmäisessä osaottelussa, jonka se voitti 0-2 hyvin tiukan esityksen jälkeen. Porto elättelee vielä toiveita jatkopaikasta, mutta se vaatii tiistaina aivan täydellistä onnistumista – ja yritys voi päättyä mahalaskuun kliinisten isäntien käsittelyssä. Huomattavaa on, että molemmat osaottelut pelataan Sevillassa.

Chelsea toipui siis shokeeraavasta West Bromwich -tappiosta hienosti ja joukkue jatkoi vääjäämättömästi Thomas Tuchelin peliajatuksen toteuttamista. Porto-voiton jälkeen Crystal Palace kaatui vieraissa todella vahvan dominanssin jälkeen. Ei ole odotettavaa, että Tuchel pistäisi joukkuettaan mitenkään jarruttelemaan johtoasemasta huolimatta. Kokoonpanopuolella Tuchel hikoilee Andreas Christensenin sekä Tammy Abrahamin pelikuntoa.

Porto pystyi ensimmäisessä ottelussa luomaan maalipaikkoja, muttei saanut hyödynnettyä niitä. Mouhamed Mbaye on Porton ainoa varma poissaolija – Mehdi Taremi ja Sergio Oliveira palaavat kehiin pelikiellon jälkeen. Tämä tekee terää Porton tulivoimalle, sillä palaajat voivat tuoda kaivattua terää viimeistelyyn. Sérgio Conceiçãon on lähdettävä rohkealla taktiikalla liikkeelle ja se tuonee maalipaikkoja molempiin päihin.

Lyö vetoa ottelusta:

Lähtökohdat nostavat maalien odotusarvoa toisessa osaottelussa. Tämä ei näy aivan tarpeeksi totals-kertoimissa, joten aivan hyvällä mielellä voi tähän matsiin ostella overia. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,97.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO