Borussia Dortmundin hyökkääjän Erling Braut Hålandin edustajat ovat vierailleet Espanjassa neuvottelemassa Barcelonan ja Real Madridin kanssa, kertoo Sky Sports.

Agentti Mino Raiola ja Hålandin, 20 isä Alf-Inge laskeutuivat torstaina ensin Barcelonaan, jossa he tapasivat Barçan puheenjohtajaksi hiljattain valitun Joan Laportan.

Barcelonasta kaksikko jatkoi matkaansa Espanjan pääkaupunkiin, jossa he neuvottelivat vielä Real Madridin kanssa.

Sky Sportsin toimittaja Fabrizio Romano kertoi Twitter-tilillään, että Hålandin edustajat aikovat neuvotella viiden huippuseuran kanssa niiden projekteista ja tarjouksista ennen kuin päätös pelaajan tulevaisuudesta tehdään. Siirtokilpailun odotetaan venyvän pitkälle. Romanon mukaan Dortmund vaatii tänä kesänä Hålandista vähintään 150 miljoonaa euroa, aiemmin kansainvälisessä mediassa on puhuttu jopa 180 miljoonasta eurosta.

Hålandilla ja Dortmundilla on sopimus kesään 2024 saakka, mutta diili sisältää tiettävästi 75 miljoonan ulosostoklausuulin, joka astuu voimaan ensi kauden jälkeen.

Norjalaishyökkääjä on pelannut Dortmundissa tällä kaudella 31 ottelua tehden niissä yhteensä 33 maalia ja syöttäen kahdeksan.