Euroopan Superliigan tarina päättyi ennen kuin ehti alkaakaan – ”Harkitsemme sopivia tapoja muokata projektia”

© Kuva: Getty Images

Jalkapallomaailmaa alkuviikon aikana kuohuttaneen Euroopan Superliigan tarina päättyi ennen kuin ehti alkaakaan.

Tiistai-illan aikana alkoi kantautua huhuja siitä, että Chelsea ja Man City olisivat vetäytymässä kilpailusta. Cityn vahvistettua asia verkkosivuillaan alkoi vyöry, jonka myötä keskiviikkoaamuun mennessä kaikki kuusi englantilaisseuraa olivat vetäytyneet Superliigasta.

Englantilaisseurojen lähdön lisäksi myös Internazionale tiettävästi vetäytyi, vaikka mitään virallista vahvistusta seuran osalta ei ole vielä toistaiseksi tullutkaan. Jäljelle jäi täten vain viisi seuraa: Real Madrid, Barcelona, Atlético Madrid, Juventus ja AC Milan.

Lehtitietojen mukaan Barcelonan, Atlético Madridin ja AC Milanin vetäytyminen kilpailusta on vain ajankysymys, joten jäljelle on jäämässä enää kilpailun perustajajoukkue Real Madrid sekä Juventus.

Siitä syystä Superliiga löi stopin koko hommalle varhain keskiviikkoaamuna. Se aikoo kuitenkin pohtia, miten tehdä kilpailuun muutoksia, jotta se miellyttäisi kaikkia osapuolia.

– Tämänhetkisten olosuhteiden perusteella harkitsemme sopivia tapoja muokata projektia, Superliigan tiedotteessa kerrottiin.

– Ehdotamme uutta kilpailua, koska nykyinen (Mestarien liiga) ei toimi. Englantilaisseurat joutuivat poistumaan tästä kilpailusta paineen takia.

LUE MYÖS:


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta