Kausiennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

__tcfapi('addEventListener', 2, function(tcData, success) { if (success) { if (tcData.eventStatus == 'useractioncomplete' || tcData.eventStatus == 'tcloaded') { var hasStoreOnDeviceConsent = tcData.purpose.consents[1] || false;

if (hasStoreOnDeviceConsent) {

( function( d ) { var js, s = d.getElementById( 'outstream' ); js = d.createElement( 'script' ); js.async = true; js.src = '//s1.adform.net/banners/scripts/video/outstream/inview.js'; js.setAttribute( "data-pmp-id" , adformHouseID ); s.appendChild( js ); } )( window.document );

( function( window, document, Adform ) { window._adform = window._adform || [];

_adform.push( [adformHouseID+'.ad.ready', function() { document.getElementById( 'outstream' ).style.marginBottom = "16px"; }]);

_adform.push( [adformHouseID+'.pmp.empty', function() { // adform empty console.log( 'AdForm ' + adformHouseID + ' was empty, loading Teads' );

(function(w, d) { try { d = w.top.document || d; w = w.top.document ? w.top : w; } catch (e) {} var ttag = function() { w.teads.page( teadsPage ).placement( teadsPlacement, { slider: { allow_corner_position: true, allow_top_position: true}, "css": " margin: 0 auto 16px; max-width: 663px;", "format": "inread", "slot": { "selector": "#outstream" } }) .passback( function passback() { // Teads empty console.log( 'Teads ' + teadsPage + ' / ' + teadsPlacement + ' was empty, loading BB' ); ( function( d ) { var js, s = d.getElementById( 'outstream' ); js = d.createElement( 'script' ); js.async = true; js.src = 'https://wonderus.bbvms.com/a/' + bbScript; s.appendChild( js ); } )( window.document ); }).serve(); }; if (w.teads && w.teads.page) { ttag(); } else if (!w.teadsscript) { var s = document.createElement('script'); s.src = 'https://a.teads.tv/media/format/v3/teads-format.min.js'; s.async = true; s.onload = ttag; w.teadsscript = d.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(s); } else { w.teadsscript.addEventListener('load', ttag); } })(window, document);

// end adform empty }]); })( window, document, ( Adform = window.Adform || {} ) ); } } }

});

Näytä ennakkopaketin sisällysluettelo

FC Lahti
  • Perustettu: 1996
  • Stadion: Lahden stadion, Lahden kisapuisto
    • Kapasiteetti: 14 465, kisapuisto 4 000
  • Pelaajabudjetti kaudella 2021: 535 000 euroa
  • Kotiasu: Musta
  • Vierasasu: Valkoinen
  • Mestaruudet: –
  • Hopeaa: –
  • Pronssia: 2

Tylsää ei ollut

FC Lahti venyi jopa yli odotusten viime kaudella. Kuva: Juha Tamminen.
  • Veikkausliiga: 6.
  • Pisteet: 32
  • 8 voittoa, 8 tasapeliä, 6 tappiota
  • Maaliero 33-30
  • Suomen Cup: Välierät

Vuosi 2020 oli FC Lahden kannalta kaikkea maan ja taivaan väliltä, mutta yksi asia on varma: tylsää ei ollut kenelläkään.

Suurin yksittäinen muutos nähtiin jo varhain kauden alla, kun uudeksi päävalmentajaksi palkattiin Ilir Zeneli Kakkosen FC Espoosta. Epäilijöitä riitti, myös omien joukossa.

Suomen Cupissa Lahti pääsi viimeisenä joukkueena jatkoon lohkostaan jokaisen ottelun ratkettua yhden maalin erolla. Mustat kuhnurit voitti SJK:n ja RoPS:n, mutta hävisi Ilvekselle, KuPS:lle ja FC Hakalle. Ilmassa oli pelonsekaista toivoa, vaikka pääsyy Lahden jatkopaikalle olikin se, että RoPS ja SJK saivat ainoat pisteensä keskinäisestä ottelustaan. Kolmanneksi huonoin kuvasi paremmin Lahden lohkovaihetta kuin neljänneksi paras.

Ennen koronapandemian aiheuttamaa jalkapallon seisauttamista FC Lahti kävi hiomassa kuvioita kuntoon Espanjan lämmössä, ja kotimaan kentillä treenipelit sujuivat kohtalaisesti.

Kilpailullisten pelien jatkuttua Lahti läpsytteli cupissa jatkoon kaatamalla Kolmosen PeKan 8-0. Seuraavaksi kaatui FC Honka Vahid Hambon pikamaalilla. Cup-kiima ehti jo nousta hetkellisesti, kunnes FC Inter antoi Kuhnureille kylmää kyytiä 5-0-murskalukemin.

Espanjaan siirtynyt Dimitry Imbongo oli monessa mukana viime kaudella. Kuva: Juha Tamminen.

Liiga-avauksessa ei sujunut sen paremmin, kun tuleva mestari HJK voitti Lahden 4-0. Seuraavalla kierroksella Lahden oli vielä tyytyminen tasapeliin SJK:n kanssa, mutta kolmas kerta toden sanoi, ja Zeneli otti ensimmäisen liigavoittonsa, kun HIFK kaatui vieraissa näyttävästi 3-0. Seuraava peli tuotti kuitenkin jälleen pettymyksen, kun KuPS antoi Lahdelle kyytiä samoin lukemin.

Seuraavat viisi peliä Lahti pelasi tappioitta kärsien pistemenetykset vain Hongalle ja HJK:lle. Kurssi kääntyi elokuun 22. päivä, joka jäi muistiin erittäin synkkänä hetkenä lahtelaisten vuodessa. Vierastappiossa Ilvestä vastaan Dimitry Imbongo katseli punaista lyötyään kahta vastustajaa. Lisäksi Jean-Christophe Coubronnelle määrättiin jälkikäteen kolmen ottelun pelikielto hänen puskettua Diogo Tomasia päähän. Seuraavat viisi ottelua Lahti pelasi voitoitta, joskin häviten vain kerran.

Kauden päätösviikot sujuivat nousujohteisesti, ja Lahti oli lopullisessa sarjataulukossa kuudes. Tasapeleiksi kääntyneet ottelut painoivat mielessä, sillä etäisyys europelisjoituksiin jäi lopulta maltilliseksi. Myös keskinäisten pelien merkitys oli nähtävissä, sillä jokaikinen Lahden viime kauden tappioista tuli joukkueille, jotka sijoittuivat sen yläpuolelle sarjataulukossa.

Lahden paras maalintekijä ja vaarallisin hyökkäyspään pelaaja oli Jasin Assehnoun, joka teki yhdeksän täysosumaa. Imbongo antoi tulitukea kuudella osumallaan. Maalintekijäksi hankitun Hambon kolme maalia oli selkeä pettymys.

Zenelin debyyttikausi jätti positiivisen muistijäljen. Ennen kauden alkua päätavoitteeksi ilmoitettiin kuuden parhaan joukkoon pääseminen, ja siinä onnistuttiin. Silti kaudesta jäi aavistuksen karvas maku suuhun, mikä on vain ja ainoastaan hyvä merkki.

Mitä siirtoja FC Lahti teki talvella? Entä ketkä jättivät joukkueen kauden jälkeen? Näihin kysymyksiin vastataan seuraavalla sivulla.

[pagination next-text=”Seuraavalla sivulla talven siirrot ja pelaajalista”]

Olet kausiennakon sivulla 2.

Kausiennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä ennakkopaketin sisällysluettelo

Yksi siirtomarkkinoiden onnistujista

Lahti nappasi Hongan eturivin pelimiehet, Javi Hervásin ja Macoumba Kandjin. Kuva: Juha Tamminen.

FC Lahti on ollut yksi siirtomarkkinoiden suurista onnistujista. Joukkueesta lähti viime kauden jälkeen pari avainpelaajaa, mutta urheilullisessa mielessä menetykset on saatu minimoitua ja myös paikattua.

Suurimmat kysymysmerkit olivat talvella maalivahdin, keskikentän keskustan ja keskushyökkääjän tonteilla. Saksalaistorjuja Patrick Rakovsky ja erittäin pidetty Mikko Kuningas suuntasivat Yhdysvaltoihin Orange Countyn joukkueeseen. Imbongo ja hyökkääjäkollegansa Vahid Hambo vaihtoivat myös maisemaa. Keskisektorin pelaajia hekin, mutta korvattavissa.

Mainittujen nimien lisäksi Lahti sai pidettyä lähtijöiden listansa todella maltillisena. Potentiaaliaan väläytelleen Teemu Jäntin siirto Ilvekseen aiheutti hieman harmitusta kannattajissa, mutta kaikki ymmärsivät syyt seuravaihdokselle. Jäntti ei Lahdessa onnistunut lopulta nousemaan odotetulle tasolle, mikä vuorostaan näkyi hänen peliajassaan.

Talven ja kevään mittaan FC Lahti on tiedottanut lähes kerta toisensa jälkeen hankinnoista, jotka ovat saaneet positiivisen vastaanoton. Loorents Hertsi ja Teemu Penninkangas ovat tervetulleita paluumuuttajia. Tolppien väliin naarattiin huippukonkari Antonio Reguero, keskikentälle Hongassa ihastuttanut Javier Hervás ja hyökkäykseen Chinedu Geoffrey sekä Macoumba Kandji.

Varsinkin Reguero ja Hervás ovat pelaajia, joita ei välttämättä odotettu enää Suomessa nähtävän. Kummatkin espanjalaiset ovat kuuluneet viime vuosina Veikkausliigan kirkkaimpaan eliittiin.

Teemu Penningkangas palasi Irlannista Suomeen ja Lahden riveihin. Kuva: Juha Tamminen.

Myös Kandjilta on lupa odottaa isoa panosta. Kesällä mittariin tulee jo 36 vuotta, eikä viime kausi ollut enää tehojen valossa kaikista paras, mutta senegalilaiskärki on todistanut pariinkiin otteeseen kykynsä Suomen kentillä.

Hyökkäyksen minuuteista saapui kilpailemaan myös suurelle yleisölle tuntematon Kristian Yli-Hietanen, joka on aiemmin vaikuttanut Kanadan yliopistosarjoissa ja Kakkosessa. Alkuvuodesta Lahdessa piipahti myös kolumbialaiskärki Eliécer Espinosa, joka palasi kuitenkin pikavauhdilla Jumalan siunaamaa tietä Turkuun.

FC Lahdella on kauteen lähdettäessä todella hyvä kilpailutilanne lähes jokaisella pelipaikalla, ja joukkueessa on kliseisesti sanottuna hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Pelaajamateriaaliin Kuhnurien kausi ei kaadu.

Pelaajalista

[table id=3]

Pelaajasiirrot – saapuneet

Chinedu Geoffrey, 23, kh
Mistä? Olimpik Donetsk (Ukraina)
Laina, sopimus 2021

Loorents Hertsi, 28, olh
Mistä? AC Oulu
Pysyvä siirto, sopimus 2021

Javier Hervás, 31, kk
Mistä? FC Honka
Pysyvä siirto, sopimus 2021

Macoumba Kandji, 35, kh
Mistä? FC Honka
Pysyvä siirto 2021

Teemu Penninkangas, 28, vlp
Mistä? Sligo Rovers (Irlanti)
Pysyvä siirto, sopimus 2021

Antonio Reguero, 38, mv
Mistä? HJK
Pysyvä siirto, sopimus 2021

Kristian Yli-Hietanen, 24, kh
Mistä? TPV
Pysyvä siirto, sopimus 2021

Pelaajasiirrot – lähteneet

Arttu Auranen, 21, kk
Mihin? PK-35
Pysyvä siirto

Eliécer Espinosa, 25, kh
Mihin? TPS
Pysyvä siirto

Vahid Hambo, 26, kh
Mihin? IFK Mariehamn
Pysyvä siirto

Teemu Jäntti, 21, kk
Mihin? Ilves
Pysyvä siirto

Mikko Kuningas, 23, kk
Mihin? Orange County SC (Yhdysvallat)
Pysyvä siirto

Patrick Rakovsky, 27, mv
Mihin? Orange County SC (Yhdysvallat)
Pysyvä siirto

Dimitry Imbongo, 31, kh
Mihin? Barakaldo CF (Espanja)
Pysyvä siirto

Tim Martinen, 21, vlh
Ilman seuraa

Matias Niuta, 20, kk
Ilman seuraa

Ketkä ovat FC Lahden suurimmat tähdet? Entä kuka lyö läpi ensi kaudella? Näihin kysymyksiin vastataan seuraavalla sivulla.

[pagination next-text=”Seuraavalla sivulla tähtipelaajien esittely ja läpimurtopelaaja”]

Olet kausiennakon sivulla 3.

Kausiennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä ennakkopaketin sisällysluettelo

Tähdet

Jasin Assehnoun

Nuori laituri on hyvää vauhtia matkalla A-maajoukkuepelaajaksi, jos kehitys jatkuu samanlaisena.

Jasin Assehnoun on tehnyt tasaista nousua kohti Veikkausliigan eliittiä. Seuraavaksi ulkomaille? Kuva: Juha Tamminen.

Assehnoun, 22, on edennyt tasaisesti ylöspäin siirryttyään Lahteen FC Espoosta kesällä 2018. Hän on juonikkaana pelaajana hyvä luomaan maalipaikkoja, ja viime kaudella innostui myös päättämään niitä.

Siirto ulkomaille on vain ajan kysymys, jos meno jatkuu samana.

Javier Hervás

FC Lahden keskikentän kattaus on kadehdittavan hyvässä kunnossa Hervásin siirron myötä.

Espanjalaistaituri ei vakuuta fysiikallaan, vaan teknisillä ominaisuuksillaan ja peliälyllään. Myös erikoistilanneosaaminen kuuluu Hervásin työkalupakkiin.

Hervásia on syystäkin luonnehdittu liigan tähtipelaajaksi. Lahti sai keskikentälleen todellisen pelillisen johtajan.

Läpimurtopelaaja – Arlind Sejdiu

Nuorten maajoukkueiden vakiokasvo siirtyi Lahteen jo viime syyskuussa Hongasta, mutta ei ehtinyt päästä uudessa ympäristössään täysin vauhtiin. Nyt alla on ehjä harjoituskausi.

Arlind Sejdiu on valmis ottamaan ison roolin Lahdessa. Kuva: Juha Tamminen.

Sejdiu on pelannut Veikkausliigassa jo 30 ottelua, mutta iso osa esiintymisistä on ollut jämäminuutteja siellä täältä. Tällä kaudella siihen tulee muutos.

Teknisesti vahva pelaaja, joka pystyy pelaamaan hyökkäyksen eri rooleissa.

Miten FC Lahti pelaa ja minkälaisella ryhmityksellä? Entä mikä on FC Lahden ihanneavaus? Näihin kysymyksiin vastataan seuraavalla sivulla.

[pagination next-text=”Seuraavalla sivulla valmennus, peliryhmitys sekä ihanneavaus”]

Olet kausiennakon sivulla 4.

Kausiennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä ennakkopaketin sisällysluettelo

”Mikä mies tämä oikein on” vuoden kokeneempana

Ilir Zeneli hyppäsi Kakkosesta Veikkausliigaan ja avauskausi oli lupauksia herättävä. Kuva: Juha Tamminen.

Valmennusryhmä

  • Päävalmentaja: Ilir Zeneli
  • Valmentaja: Toni Lindberg
  • MV-valmentaja: Ari Korhonen
  • Fysiikkavalmentaja: Mika Heino

Zenelin ensimmäinen vuosi FC Lahdessa ja pääsarjatasolla oli vähintääkin lupauksia herättävä.

Moni ihmetteli, ”mikä mies tämä oikein on”, kun Zeneli hyppäsi liigajoukkueen puikkoihin Kakkosesta ja kertoi luottavansa ”kolmen A:n taktiikkaan”, jossa keskiössä ovat aloite, aggressio ja alistus.

Vielä tänä päivänäkään kolmen A:n taktiikka ja se, miten se näkyy käytännössä FC Lahden tekemisessä, ei ole auennut täysin ulkopuolisille, mutta se on selvää, että Mustilla Kuhnureilla on motivoitunut ja määrätietoinen päävalmentaja.

Viime kaudella nähtiin jo viitteitä siitä, miten Zeneli haluaa Lahden pelaavan. Kannattajilta tuli jo kiitosta viihdyttävämpään suuntaan menneestä jalkapallosta, mutta tiukat ottelut olisi vielä käännettävä voitoiksi. Auttavatko kokeneet vahvistukset johtoaseman säilyttämisessä?

Zeneli asetti viime kauden suorituksellaan odotukset korkealle.

Peliryhmitys – muoto

FC Lahti vuorotteli viime kaudella pitkälti 4-3-3:n ja 3-4-3:n eri variaatioilla. Uudet vahvistukset tukevat entisestään sitä, että Lahti pystyy muokkaamaan ryhmitystään vastustajasta riippuen.

Reguero on selkeä ykkösnimi maalille. Espanjalaistorjujan värväys oli merkittävä myös Lahden muiden maalivahtien, 20-vuotiaan Joona Tiaisen ja 16-vuotiaan Anton Munukan kannalta.

Puolustuksen vasenta laitaa hoitaa aina luotettava Kari Arkivuo. Entinen maajoukkuepelaaja osoitti viime vuonna alusta alkaen, ettei palannut kotiin jäähdyttelemään.

FC Lahden keskustan peruspilarit, Mikko Viitikko (vas), Henritse Eninful ja Timi Lahti. Kuva: Juha Tamminen.

Tällä kaudella Lahti pystyy paremmin säätelemään 37-vuotiaan Arkivuon rasitusta, kun ringistä löytyy Penninkangas, joka pystyy tarvittaessa pelaamaan myös topparina.

Avauksen toppareita ei tarvitse pitkään miettiä. Mikko Viitikko ja Timi Lahti urakoivat viime kaudella suurimmat minuutit Lahden joukkueesta, eikä vastaavanlainen tilasto yllättäisi tänäkään vuonna.

Nuoremmista pelaajista varsinkin Viljami Isotaloa saatetaan nähdä tarvittaessa topparin paikalla tuuraajana, ellei jopa kolmen linjassa avauskokoonpanossa.

Jean-Christophe Coubronne jatkaa tärkeänä pelaajana puolustuksen oikealla laidalla. Ranskalaispakin perustekeminen on korkealla tasolla. Coubronnen ensisijainen kirittäjä on paluumuuttaja Hertsi, joka voi urakoida laidoilla myös ylemmässä roolissa.

Ranskalainen Jean-Christophe Coubronne pelaa isoja minuutteja oikealla laidalla. Kuva: Juha Tamminen.

Keskikentän pohjalla pelaavat Hervás ja Togon maajoukkueeseen kuuluva Henri Eninful, joka paransi viime kauden mittaan suorituksiaan huomattavasti.

Eemeli Virta ja Matti Klinga joutuvat 3-4-3-järjestelmän kärsijöiksi, mutta 4-3-3:ssa Virta pelaa keskikentän kolmikon ylimmässä roolissa. Klinga on jo yli 200 Veikkausliiga-ottelun pelaaja, mutta hänellä on iso työ edessään, jos hän mielii tämän kauden joukkueessa isoille minuuteille.

Assehnoun leikkaa vasemmalta laidalta sisään, ja oikean puoliskon tontista kilpailevat Sejdiu ja Altin Zeqiri.

Sejdiun ja Zeqirin taistelu voi hyvinkin ratketa siihen, kumpi löytää ensimmäisenä tehonsa. Zeqiri näytti viime kaudella, että hän voi luoda itselleen maalipaikan tyhjästä, mutta vetopaikan tullessa askelmerkit olivat hukassa ja jalat menivät solmuun.

Kärjessä aloittaa kokoisekseen nopea Geoffrey, mutta Kandji voi hyvinkin nousta edelle, jos pääsee entiselle tasolleen. Kaksikon (epä)onnistuminen voi määrittää koko kauden kulun.

FC Lahden ihanneavaus (4-3-3)

FC Lahden ihanneavauskokoonpano kaudella 2021.

Monenneksi FC Lahti sijoittuu ensi kaudella? Mitä haasteita voi olla luvassa? Entä mitä mahdollisuuksia? Näihin kysymyksiin vastataan seuraavalla sivulla.

[pagination next-text=”Seuraavalla sivulla arvio sijoituksesta”]

Olet kausiennakon sivulla 5.

Kausiennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä ennakkopaketin sisällysluettelo

Unelmana europaikat, mutta realismi keskikastissa

Kapteeni Kari Arkivuo johdattaa Lahden ylempään loppusarjaan. Kuva: Juha Tamminen.

Sija: 6

FC Lahden odotukset ovat korkealla, mutta kuinka korkealle ne voidaan realistisesti asettaa? Mitalisijat ja europelit tuntuvat vielä hieman liian kaukaisilta.

Realistisempi tavoite voisi olla, että Lahti uusii paikkansa kärkikuusikossa, mutta suurin kehitys näkyisi nimenomaan pelaamisessa ja sen kehittämisessä, Lahden ja Zenelin omassa filosofiassa.

Tämän kauden joukkue on tosin rakennettu niin, että sillä tavoitellaan menestystä jo nyt. Kandjien, reguerojen ja hervasien varaan ei rakenneta tulevien vuosien ryhmää.

Entistä laadukkaampi materiaali antaa kuitenkin Lahdelle luvan haaveilla. Viime kaudella mitalisijat jäivät yhdeksän pisteen päähän. Ylemmässä loppusarjassa Lahden olisi lyötävä ne joukkueet, joille se viime vuonna hävisi pisteitä.

Lahti on vielä kaukana mestarisuosikkien takana, mutta ylemmässä keskikastissa kilpailu voi olla tiukkaa.

Mahdollisuudet

FC Lahden onnistuminen riippuu pitkälti siitä, pystyykö Zeneli samaan tai parempaan kuin viime kaudella. Hänelle on annettu avaimet siihen.

Kuhnurien alakerta ja keskiakseli vaikuttaa laadukkaalta ja luotettavalta. Reguero ja Hervás eivät ole isoja hankintoja ainoastaan pelillisten taitojensa takia. Heiltä odotetaan johtajuutta ja ammatillisuuden korostamista myös pukuhuoneessa ja harjoituskentällä.

Hyvä kilpailutilanne antaa Lahdelle mahdollisuuden lepuuttaa avainpelaajiaan ilman, että taso laskee liikaa. Penninkankaan ja Hertsin kaltaiset hankinnat voivat osoittautua kullanarvoisiksi, vaikka he eivät ennakkoon ihanneavauksessa olekaan.

Assehnoun voi omalla panoksellaan kiskoa Lahtea pykälän tai kaksi ylöspäin, jos nuori tähtilaituri löytää ratkaisevilla hetkillä itsestään vielä yhden vaihteen.

Haasteet

Viime kaudella Lahti sortui liian usein johtoasemasta pistemenetyksiin. Kokeneet pelaajat auttavat tässä asiassa, mutta jos Zenelillä ei ole keinoja ehkäistä ilmiön toistumista, kallisarvoiset pisteet jäävät jälleen saamatta.

Hyökkäyspäässä pelkona, että Assehnoun kantaa joukkuetta yksin. Paljon on laskettu sen varaan, että Geoffreylla ja/tai Kandjilla on useampikin maali sukanvarressa.

Viime kaudella mestaruutta HJK:ssa juhlineen Antonio Regueron loukkaantuminen olisi myrkkyä Lahdelle. Kuva: Juha Tamminen.

Myös toiselta laidalta kaivataan onnistumisia. Sejdiussa ja Zeqirissä on paljon potentiaalia, mutta se olisi valjastettava nyt teoiksi. Nuorukaisten tuskaillessa laidalle voidaan laittaa Hertsi, mutta häntäkään ei voi varsinaisena tehojen tehtailijana pitää.

Regueron loukkaantuminen asettaisi Lahden hankalaan tilanteeseen. Kakkosvahti Tiainen on pelannut edustusjoukkueessa kahdeksan ottelua päästäen niissä yhteensä 13 maalia ja pitäen maalinsa puhtaana kerran. Regueron poissaolo vaikuttaisi merkittävästi myös siihen, miten Lahti avaa peliä. Espanjalaisvahti on tunnetusti yksi liigan parhaista veräjänvartijoista pallo jalassa.

[td_block_11 custom_title=”FC Lahti-uutiset” tag_slug=”fc-lahti” limit=”2″ ajax_pagination=”load_more”]