Glen Kamaraa rasistisesti solvannut Ondřej Kúdela ei pelaa Arsenalia vastaan – Gareth Balen raju kyynärpääisku osasyy

© Kuva: Getty Images

Rasismisyytöksistä otsikoihin noussut Ondřej Kúdela ei pelaa torstaina Eurooppa-liigan puolivälieräottelussa Arsenalia vastaan.

Kúdelan seurajoukkue Slavia Praha tiedotti tiistaina, että keskikenttäpelaaja on pois ”kuumeen ja nenämurtuman vuoksi”. Poissaolon syy ei siis johdu siitä, että hänen toimista maaliskuun Rangers-ottelussa on käynnistetty poliisitutkinta Skotlannissa.

Kúdela otti maaliskuisessa Eurooppa-liigan neljännesvälieräottelussa yhteen Huuhkajien Glen Kamaran kanssa. Suomalaispelaajan mukaan Kúdela solvasi häntä rasistisesti välikohtauksen aikana. Kúdela on kiistänyt väitteen.

Kúdelan nenämurtuma on puolestaan perujaan maaottelutauolta, jolloin hän pelasi Tshekin MM-karsintaottelussa Walesia vastaan.

Rasismikohuihin täysin kyllästynyt Wales-kippari Gareth Bale huitaisi kaksinkamppailutilanteessa Kúdelaa kyynärpäällä naamaan ja tshekkipelaaja poistui kentältä verisenä. Oliko kyseessä pelkkä vahinko vaiko tahallinen teko, sen tietää vain Bale itse.

Arsenal ja Slavia Praha pelaavat puolivälieräparinsa ensimmäisen osaottelun Lontoon Emiratesilla torstaina kello 22 alkaen. Toinen osaottelu pelataan Prahassa ensi viikon torstaina.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️