Hansi Flick haluaa jättää Bayern Münchenin – mestarivalmentaja kertoi päätöksestään lauantaina

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin päävalmentaja Hansi Flick on ilmoittanut, että hän haluaa jättää pestinsä tämän kauden jälkeen.

Flick kertoi asiasta lauantaina Sky TV:lle Bayernin voitettua Wolfsburgin 3-2 Bundesliigassa. Saksalaisluotsi sanoi kertoneensa päätöksestään Bayernin seurajohdolle aiemmin tällä viikolla ja pelaajilleen lauantain ottelun jälkeen.

– Haluaisin, että minut vapautetaan sopimuksestani tämän kauden jälkeen. Olemme kokeneet kaksi fantastista kautta. Olen iloinen joukkueestani ja olen kiitollinen tälle seuralle siitä, että olen saanut valmentaa tällaista joukkuetta, kommentoi Flick Deutsche Wellen mukaan.

– Minulle oli tärkeää, että pelaajat saivat kuulla tästä minulta, koska viime aikoina on ollut liikkeellä paljon huhuja.

Lehtitietojen mukaan hänellä ja Bayernin urheilutoimenjohtajalla Hasan Salihamidžićilla ovat olleet kireät välit viime kuukausina. Lisäksi Flickiä on viety huhuissa Saksan A-maajoukkueen seuraavaksi päävalmentajaksi. Maajoukkueen nykyinen käskyttäjä Joachim Löw jättää tehtävänsä ensi kesän EM-kisojen jälkeen.

– Minun tulevaisuuteni ei ole missään nimessä selvillä. Tietysti maajoukkue on vaihtoehto, jota jokaisen valmentajan on harkittava. Minun on sulateltava tämä kaikki, viime viikot eivät ole olleet helppoja, sanoi Flick.

Flick nousi Bayernin päävalmentajaksi marraskuussa 2019, minkä jälkeen hän on voittanut kuusi pokaalia müncheniläisten kanssa.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?